ODTÜ'lü minikler Çankaya'nın konuğu oldu

Çankaya Belediyesi, ODTÜ Geliştirme Vakfı İlkokulu öğrencilerini ağırladı. 300 minik öğrenci belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.

ODTÜ'lü minikler Çankaya'nın konuğu oldu

Çankaya Belediyesi, ODTÜ’lü minik öğrencileri konuk ediyor. 300 öğrencinin üç günlük programla ziyaret ettiği Çankaya Belediyesinde, farklı birimlerden oluşan personel öğrencilere belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler veriyor. Minik öğrencilerin merak ettikleri konulardaki soruları da yetkililer tarafından cevaplandı.

Hayat Bilgisi derslerinde “Yaşadıkları ilçede belediyenin görevlerinin neler?” konusunu bizzat yerinde yetkililere sorarak öğrenme imkanı bulan ODTÜ’lü öğrenciler, eğlenerek öğrenme imkanı buldu.

SATRANÇ TAKIMI ARMAĞAN EDİLDİ

Park ve Bahçeler, Çevre ve Kontrol, Zabıta, Kadın ve Aile ile Veteriner İşleri Müdürlüğü’nden uzmanların çalışmalar hakkında bilgiler verdiği çocuklara Başkan Yardımcısı Gülsün Bor Güner de çalışmaları anlatıp, çocukların sorularını cevapladı.

Eğlenceyle geçen eğitimlerin ardından minik öğrencilere satranç takımı, cinsel istismara karşı kendilerini nasıl korumaları gerektiğini anlatan kitapçıklar, çevre bilincini artıran broşürler de armağan edildi.

Etiketler
ODTÜ Öğrenci Okul Çankaya