Karalar, Gülbahçesi taziye evini açtı

Seyhan Belediyesi’nin yapımını tamamladığı Gülbahçesi Mahallesi Taziye ve Kültür Evi açıldı.

Karalar, Gülbahçesi taziye evini açtı

Seyhan Belediyesi’nin yapımını tamamladığı Gülbahçesi Mahallesi Taziye ve Kültür Evi açıldı. Açılış töreninde konuşan Başkan Zeydan Karalar, ilçenin hiç bir bölgesine ayrım yapmaksızın eşit hizmet ulaştırdıklarını söyledi.

Seyhan Belediye Başkanı ve CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, Gülbahçesi Mahallesi Taziye ve Kültür Evi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Yıllarca Adana’nın geri kalmış mahallesi olarak gösterilen Gülbahçesi Mahallesi, Zeydan Karalar’ın Seyhan Belediye Başkanı seçilmesinin ardından aldığı hizmetlere bir yenisini daha ekledi. Gülbahçesi Mahallesi’nde yapımı tamamlanan taziye evinin açılışı için gerçekleştirilen törene mahalleli büyük ilgi gösterdi.

Karalar, Gülbahçesi taziye evini açtı - Resim : 1

AYRIMSIZ HİZMET VERDİK

Mahallelinin altyapı konusunda şikayetlerini dile getirdiği açılışta konuşan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, tüm mahallelere ayrımsız hizmet götürdüklerini söyledi. Karalar konuşmasında şu görüşlere yer verdi:

“Belediye Başkanı olduğum ilk yılda bu mahalleye asfhalt dökmek için geldiğimizde halk bize inanmadı. Asfaltı ne zaman ki yola serdik vatandaş o zaman bizi alkışlamaya başladı. 5 yıllık Seyhan Belediye Başkanlığım döneminde hiç bir mahalleyi diğerinden ayırt etmedim herkese eşit hizmet götürme uğraşı verdim. Gülbahçesi Mahallemizi kazandırdığımız Taziye ve Kültür Evi de bunun bir göstergesidir. 1 Şubat’ta mahalemize büyük bir tesisin temelini atacağız. Onun tamamlanmasını da inşallah Büyükşehir Belediye Başkanı olarak tamamlarız.”

HER ZAMAN İŞÇİNİN YANINDAYIZ

Yaptıkları hizmetlerin halk tarafından taktirle karşılandığı ve bu nedenle Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanmaya kesin gözle baktığını vurgulayan Başkan Karalar, “Ben aday olduysam Başkan oldum demektir. Halkımızın sevgisi karşısında kendimizi o makamda görüyor. Zeydan Karalar siyasi görüşü ne olursa olsun tüm Adana’nın adayıdır. Bazı çevreler Büyükşehir Belediye Başkanı olduğumda oradaki işçileri işten çıkaracağımı kasıtlı olarak söylüyor. Bizim dünyamızda işçinin ekmeğiyle oynamak yok. Seyhan Belediyesi’ni 5 yıl once kazandığımda kimi işten çıkardım ki büyükşehir belediyesindekileri çıkarayım? İşini yapan tüm emekçiler bizim çalışma arkadaşlarımızdır ve çalışmaya devam edecekler. Ayrıca buradan işçi kardeşlerime sesleniyorum, biz büyükşehire geldiğimizde alamadığınız maaşlarınızı 5 ay içerisinde düzenli ödemeye başlayacağız. Bunun sözünü Zeydan Karalar olarak buradan sizlere veriyorum” dedi.

Etiketler
Seyhan Belediyesi