Zeydan Karalar: Halkın içinden gelen halktan kopamaz

Seyhan Belediye Başkanı CHP'li Zeydan Karalar, Kocavezir Mahallesi sakinleri ve esnafı ile bir araya geldi.

Zeydan Karalar: Halkın içinden gelen halktan kopamaz

Seyhan Belediye Başkanı CHP'li Zeydan Karalar, Kocavezir Mahallesi sakinleri ve esnafı ile bir araya geldi.

Göreve geldiği günden bu yana halktan kopmayan ve halkçı bir anlayış ile belediyeyi yöneten Seyhan Belediye Başkanı CHP'li Zeydan Karalar, görev süresi içerisinde yaptığı çalışmalarla halkın gönlünde taht kurdu.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Kocavezir Mahallesi sakinleri ve esnafı ile bir araya geldi. Esnafın ve mahalle halkının sorunlarını dinleyen Başkan Zeydan Karalar’a mahalle halkı yoğun ilgi gösterirken halk, Başkan Karalar’ı Adana Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görmek istediğini söyledi.

“BÜYÜKŞEHİR’DE GÖRMEK İSTİYORUZ”

Kocavezir Mahallesi’nde işyerlerini tek tek ziyaret eden Başkan Zeydan Karalar, sorunları dinledi.

Başkan Zeydan Karalar’ı sürekli olarak mahallerinde sokaklarda görmekten mutlu olduklarını söyleyen vatandaşlar özledikleri belediye başkanını Zeydan Karalar ile bulduklarını söyledi.

Başkan Zeydan Karalar’dan son derece memnun olduklarını belirten esnaf yapılan hizmetlerin büyükşehirde katlanarak devam etmesi gerektiğini söyleyerek Başkan Zeydan Karalar’dan memnuniyetlerini dile getirdi.

“HALKIN İÇİNDEN GELEN HALKTAN KOPAMAZ”

Kendisinin halktan geldiğini ve halktan gelen birinin halktan kopmasının söz konusu olamayacağını belirten Başkan Zeydan Karalar, 4,5 yılda kendilerini makam odasına hapsetmediklerini söyledi. Başkan Zeydan Karalar, “Biz halktan gelen insanlarız. Biz Adanalıyız. Bu şehrin caddelerinde sokaklarında büyüdük, okullarında okuduk. Bizim yaşam tarzımız bu. “ şeklinde konuştu…

Etiketler
Zeydan Karalar