Karşıyaka’da milli gurur

Karşıyaka Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Su Topu Takımı’ndan iki sporcu milli takım aday kadrosunda.

Karşıyaka’da milli gurur

Sporun her branşına yatırım yapan ve her yıl yüzlerce genci destekleyen Karşıyaka Belediyesi, Türk sporuna yeni yetenekler kazandırmaya devam ediyor.

Okçuluk, boccia ve jimnastik gibi branşların ardından, Karşıyaka Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Su Topu Takımı’ndan iki sporcu da milli formayı giymeye hazırlanıyor.

DELFİN VE IRMAK KAMP YOLCUSU

Türkiye Sutopu Federasyonu, U15 Bayan Milli Takımı aday kadrosunu açıkladı. 30 Kasım - 2 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek olan Milli Takım Kampı’na Karşıyaka Belediyesporlu iki sporcu davet edildi. Başarılı sporcular Delfin Kısa ile Irmak Olgun, Ankara Eryaman Olimpiyat Hazırlık Merkezi’nde yapılacak kampa katılacak.

SPORA VE SPORCUYA TAM DESTEK

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Son 4,5 yılda spora ve sporcuya önemli destekler verdik. Karşıyaka Belediyespor bünyesinde 2014 yılı öncesinde 3 olan branş sayısını 21’e; lisanslı sporcu sayısını da 80’den 978’e çıkardık. Sporcularımız, hem bölgesel hem de ulusal ve uluslararası çapta pek çok başarı elde ederek göğsümüzü kabarttı. Milli takım yolunda olan su topu oyuncularımız Delfin ve Irmak ile de gurur duyuyoruz. Sporcularımızı ve emeği geçenleri yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Etiketler
Karşıyaka Kadro Karşıyaka Belediyesi