Zeydan Karalar'dan 10 Kasım mesajı

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 80. yılı nedeniyle açıklama yaptı.

Zeydan Karalar'dan 10 Kasım mesajı

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 80. yılı nedeniyle yayınladığı mesajda, “Yanımızda olamasan da yakınımızdasın, ilklerinle, ilkelerinle, fikirlerinle Türkiye’nin ruhundasın. Ata’mızı saygı ve minnetle anıyoruz. 80. yılda 80 milyon kez Atatürk” dedi.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 80. yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Karalar yayınladığı mesajında;

“Vatandaşları teba yapılmak istenen, dağılmış bir imparatorluğun küllerinden çağdaş bir devlet inşa eden Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün askeri, siyasi, ekonomik ve toplumsal alanda ortaya koyduğu devrimler ve fikirlerle gerek şimdiki zamana, gerekse gelecek yüzyıllara yol gösterici olacaktır.

‘muasır medeniyet seviyesi’ ile bir ulusa hedef gösteren Büyük Atatürk’ü anlamak ve anlatmaktan asla yorulmayacağız. Yanımızda olamasa da yakınımızda, ilkleri, ilkeleri, fikirleriyle Türkiye’nin ruhunda. Ata’mızı saygı ve minnetle anıyoruz. 80. yılda 80 milyon kez Atatürk.

Onun bu millet için yaptığı fedakârlıkları ve kahramanlıkları yetişen yeni nesillerimize ısrarla anlatacağız. Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, O’nun şahsında dava ve silah arkadaşlarını, İstiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha sevgi, saygı, rahmet ve şükranla anıyorum” diye konuştu.

Etiketler
10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk Zeydan Karalar