Başkan Tosun’a sürpriz doğum günü

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, belediye çalışanları ve birim müdürleri öncülüğünde düzenlenen sürpriz doğum gününde 49’ncu yaşını kutladı.

Başkan Tosun’a sürpriz doğum günü

Başkan Tosun’un büyük heyecan yaşadığı sürpriz kutlamada eşi Nazan Tosun ve kızları Yağmur ile Damla da hazır bulundu.

Çalışma arkadaşları tarafından gerçekleştirilen sürpriz doğum günü kutlamasından dolayı çok duygulandığını söyleyen Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, “Bugün bir görüşmem nedeniyle sosyal tesislerimizde idim. Çocuklarımı görünce çok şaşırdım. Onların başka bir programı olduğunu biliyordum. Beni çok onurlandırdınız. Yüreği sevgi dolu çalışma arkadaşlarıma, bu güzel ana katılan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. Yerel seçimlerle ilgili de konuşan Tosun, “Asıl doğum günümüzü önümüzdeki yerel seçimlerde kazanacağımız zafer ve Türkiye geneline CHP bayrağını dikip, tüm Türkiye’yi Dikili gibi ışıl ışıl yapınca kutlayacağız” açıklamasını yaptı.

Duygulandıran Hediye

Dikili Belediyesi çalışanları tarafından organize edilen sürpriz doğum günü partisi, Başkan Tosun’un eşi ve çocuklarıyla birlikte hazırlanan doğum günü pastasını kesmesi ve ardından kutlamaları kabul edip, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi. Doğum günü kutlamasına damgayı 5 yaşındaki Doğa Topçuoğulları’nın kendi çizdiği aile resmini Başkan Tosun'a hediye etmesi vurdu. Minik Doğa’’ya sarılıp, öperek teşekkür eden Tosun’un bu anda çok duygulandığı gözlemlendi.

Etiketler
Mustafa Tosun