Bozcaada’da KODA rüzgarı

Karşıyaka Belediyesi Oda Orkestrası (KODA), Çanakkale’nin Kuzey Ege'deki turizm cenneti Bozcaada'da düzenlenen 19. Kültür, Sanat ve Bağbozumu Festivali’nde konser verdi.

Bozcaada’da KODA rüzgarı

Bozcaada Kalesi’nin tarihi atmosferinde gerçekleşen konseri, Şef Rengim Gökmen yönetti. Klasik müzikten tangoya uzanan geniş bir repertuvarla sanatseverlerin karşısına çıkan orkestra, gecenin sonunda ayakta alkışlandı. Bozcaada Belediye Başkanı Dr. Hakan Can Yılmaz da festivale katkılarından dolayı Rengim Gökmen’e çiçek ve teşekkür plaketi takdim etti.

YAZA VEDA KONSERİ

KODA’nın bir sonraki konseri ise 25 Eylül Salı saat 20.30’da, Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşecek. Şef Oğuzhan Kavruk’un yöneteceği ‘Yaza Veda Konseri’nde, Latin müziğinin Türkiye’deki önde gelen isimlerinden Emir Ersoy ve Grubu solist olarak yer alacak. Orkestranın Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’ndeki yeni sezon konserleri de Ekim ayında başlayacak.

SANATSEVERLERE DAVET

KODA’nın sanat ışığını kent dışına taşımaya devam ettiğini söyleyen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Bozcaada’da unutulmaz bir konser veren orkestramız bir kez daha gurur kaynağımız oldu. KODA, 25 Eylül’deki Yaza Veda Konseri’nin ardından, Ekim ayı itibariyle ünlü şef ve solistlerle Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde bizlerle buluşmaya devam edecek. Tüm sanatseverleri bu muhteşem müzik şölenlerine tanıklık etmeye çağırıyoruz” dedi.

Etiketler
Çanakkale Karşıyaka Konser Turizm Karşıyaka Belediyesi