Sarıyer Gündüz Bakımevleri 29 Ekim'i kutladı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün geleceği emanet ettiği çocuklar Sarıyer Belediyesi Çayırbaşı stadında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için bir araya geldi.

Sarıyer Gündüz Bakımevleri 29 Ekim'i kutladı

Sarıyer Belediyesi Gündüz Bakımevi öğrencileri, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten armağan kalan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Çayırbaşı stadında kutladı.

Çayırbaşı Neslican Tay, Bahçeköy Mehmet Sönmez, Maden Yunus Emre, Ferahevler Doğan Cüceloğlu, Ayazağa Lotus Çiçeği, Derbent Sümeyye Boyacı, Kasapçayırı Dilek Terimer, Büyükdere Açelya ve Reşitpaşa Halit Ayar Bakımevi’nden çocuklar Çayırbaşı Stadı’nda buluştu, tüm stat kırmızı beyaza boyandı. Yaklaşık olarak bir aydır hazırlık yapan minik öğrencilerin ailelerine hazırladığı bando-ritim gösterisi ayakta alkışlandı.

“CUMHURİYET'E SAHİP ÇIKMALIYIZ”

Etkinliğe katılarak bir konuşma yapan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, öncelikle çocukları yarınlara yetiştiren, toplumun temeli olan öğretmen ve velilere teşekkür etti. “Cumhuriyeti hala en derinden hissediyoruz, hissedemeyenlere bu görüntü bir ders olsun” diyen Genç, “Cumhuriyet bayramımız şimdiden kutlu olsun. Bu memleket, çok kadim bir memleket. Her bir köşesinde faklı bir kültür görüyoruz. Atalarımızın emanetlerini görüyoruz. İşte bu çocuklarla o değerlere sahip çıkacağız. Sorumluluklarımız çok fazla. Biz çok şanslıyız çünkü Atatürk’ümüz vardı, bu şansı devam ettirmek zorundayız” ifadelerini kullandı.

Etiketler
Sarıyer Mustafa Kemal Atatürk Sarıyer Belediyesi