Tunç Soyer’den Menderes’e ziyaret

91. Enternasyonal fuarında Menderes rüzgarı esmeye devam ediyor. Kültürpark uzun havuz belediyeler sokağında yer alan Menderes standı fuar’ın 4. gününde de büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Tunç Soyer’den Menderes’e ziyaret

İlçenin kültürel ve tarımsal zenginliklerine yer verilen stantta kurulan sahil konsepti misafirler tarafından büyük ilgi gördü.

Menderes Belediye Başkan Vekili Erkan Özkan; genel olarak fuar değerlendirmesinde bulundu, Başkan Vekili Özkan, “fuardan çok memnun olduklarını 4. Gün olmasına rağmen hala yoğun bir ilgi ve talebin olduğunu bununda çok sevindirici olduğunu dile getirdi. Görünüyor ki bu fuar İzmir ve İzmirliler için hala eski önem ve değerini koruyor. Bu fuarda yer almak bizim için oldukça mutluluk verici, buradan bir kez daha İzmir Büyükşehir Belediye Başkanına ve emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum” dedi.

SAHİL KONSEPTİNE YOĞUN İLGİ

Başkan Vekili Özkan kültürpark uzun havuz belediyeler sokağında yer alan standımıza ilginin büyük olması sevindirici olduğunu söyledi. Bu sene konsept olarak sahillerimizi ön plana çıkarmak istedik ve bu doğrultuda kuruduğumuz sahil konseptti ile misafirlerimizden hem tam not aldık hem de büyük bir ilgi ile karşılaştık dedi.

BAŞKAN SOYER'DEN ZİYARET

Bu yıl 91. Düzenlenen ve büyük emek ve çaba harcayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tunç Soyer fuar alanında yer alan tüm stantları gezdi. Menderes standına da gelen Sayın Soyer standı çok beğendiğini dile getirerek fotoğraf çektirdi. Sayın Soyer Menderes Belediye Başkan Vekili Özkan ve görev alan herkese teşekkür etti.

Etiketler
Tunç Soyer