Konak'ta havuz keyfi eğlenceyle noktalandı

Konaklı çocukların hem yüzme öğrendiği hem de keyifli zaman geçirdiği kursların kapanış töreni Zafertepe Spor Tesisi’nde düzenlenen eğlenceyle yapıldı.

Konak'ta havuz keyfi eğlenceyle noktalandı

Eğlenceye Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, kursa katılan çocukların yanı sıra aileler ve mahalle sakinleri de katıldı.

Gültepe 26 Ağustos Mahallesi'nde Levent Spor Tesisi, Güneşli Mahallesi'ndeki Güneşli Spor Tesisi ve Eşrefpaşa'daki Zafertepe Spor Tesisi’nde olmak üzere üç farklı noktada kurulan prefabrik havuzlarda yüzme kurslarının ilk dönemi 18 Haziran’da, ikinci dönem ise 16 Temmuz’da başlamıştı. Dörder hafta süren ve 6-13 yaş aralığındaki çocuklar katıldığı yüzme kursuna toplamda bu yıl 2 bin 200 çocuk katıldı.

2200 ÇOCUK YÜZME ÖĞRENDİ

Çocukların yaz tatilinde yüzme öğrendiğini, tatillerini boşa geçirmediğini dile getiren Başkan Pekdaş, 12 merkezde gerçekleştirdikleri Yaz Okulu ve üç merkezdeki Yüzme Kursu ile çocuklarının yaz tatillerini dolu dolu geçirmelerini hedeflediklerini söyledi.

Başkan Pekdaş, “Çocuklarımız ve sizler yaz okullarına ve çocuklarınıza sahip çıktınız. Sizlere ve muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Her şey çocuklarımızın gelecekleri, başarıları için her şey İzmirliler için” dedi. Zafertepe Mahalle Muhtarı Nuran Dursun da Başkan Pekdaş’a teşekkür çiçeği sundu. Konuşmanın ardından müzik eşliğinde hem çocuklar hem de aileler eğlencenin keyfini doyasıya yaşadı.