Çiğli’de halka ulaşmak için sandık kuruldu!

Çiğli Belediyesi tarafından, yurttaşların talep, şikâyet ve önerilerini ifade edebilmelerini sağlamak amacıyla mahalle muhtarlıkları ile kentin merkezi noktalarına sandıklar kuruldu. İki yıl sonra dün tekrar kurulan sandıklar bugün de yurttaşları bekliyor

Çiğli’de halka ulaşmak için sandık kuruldu!

Çiğli Belediyesi tarafından, yurttaşların talep, şikâyet ve önerilerini ifade edebilmelerini sağlamak amacıyla mahalle muhtarlıkları ile kentin merkezi noktalarına sandıklar kuruldu.

İki yıl sonra dün tekrar kurulan sandıklar bugün de yurttaşları bekleyecek. Uygulamanın ardından sandığa gidenlere taleplerinin alındığına dair SMS gönderilecek.

Tüm taleplerin ilgili müdürlükler tarafından takibi yapılacak. Belediyenin yıllık hizmet programlarında ve faaliyet raporlarında yurttaşların talep ve önerilerine öncelik verilecek.

Başkan Gümrükçü, gelen talep ve şikayetlerin durumu ile ilgili sık sık rapor isteyerek sürecin takibini bizzat kendisinin yapacağını belirtti. Çiğli’nin bugünü ve geleceğiyle ilgili kararları kentin tüm paydaşlarıyla birlikte almaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Gümrükçü, “Göreve gelirken Çiğli’yi katılımcı belediyecilik prensibiyle yöneteceğimizin sözünü vermiştik.

Bu doğrultuda, kentimiz ile ilgili kararları yaptık oldu anlayışıyla değil, ortak akılla alıyoruz. İki yıl aradan sonra tüm muhtarlıklarımızın önünde ve kentimizin belirli noktalarında tekrar sandıklar kurduk. Çiğlili hemşehrilerime çağrım; sandıklara gidip değerli görüşlerini bizlerle paylaşsınlar. Katılım ne kadar yüksek olursa kentimizin geleceğini daha sağlam temeller üzerine inşa edebiliriz” dedi.

Etiketler
Çiğli Belediyesi