Rotary'den Çiğli'ye tam donanımlı ambulans bağışı

Uluslararası Rotary 2440 Bölge Federasyonu Küresel Bağış projesi ile fon yaratarak alınan ve değeri yaklaşık 1 000 000 TL olan Tam Donanımlı Hasta Müdehale Ambulansı'nı düzenlenen törenle Çiğli Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü'ne teslim etti.

Rotary'den Çiğli'ye tam donanımlı ambulans bağışı

Uluslararası Rotary 2440 Bölge Federasyonu, Rotary 2430 Bölge Ankara Çankaya Rotary Kulübü, Güney Kore Jeju-Tammora ve Jeju-Herb Rotary Kulüpleri ile Çiğli Rotary Kulübü ve Çiğli Belediyesi iş birliğinde, düzenlenen törenle Çiğli Belediyesi'ne bir adet Tam Donanımlı Hasta Müdahale Ambulansı bağışında bulundu.

Törene Kültür Eski Bakanı olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Suat Çağlayan, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Çiğli İlçe Sağlık Müdürü Dr. Sinem Örsçü Kemerli, Uluslararası Rotary 2440 Bölge Federasyon Başkanı Ertan Soydan, Rotary 2440 Bölge Vakıf Başkanı Alaeddin Demircioğlu, Gelecek Dönem Federasyon Başkanı A. Nedim Atilla, Rotary Vakfı Fon Yaratma Başkanı Mert Korur, Çiğli Rotary Kulübü Başkanı Osman Oğuz, Çiğli Rotary Kulübü Üyesi Esen Dölen Öncü, Keml Yanık ile CHP ve İYİ Parti temsilcileri katıldı.

Ambulansın anahtar teslim töreninde konuşan Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Bağışlanan bu ambulans ile daha çok vatandaşa hasta nakil hizmeti ve acil müdehalede bulunulabileceğini dile getirerek emeği geçen tüm kulüplere ve Rotary Vakfına teşekkür etti.

Rotary Vakıf Başkanı Alaeddin Demircioğlu, "Güney Kore Jeju-Tammora ve Jeju-Herb Rotary Kulüpleri, Ankara Çankaya Rotary Kulübü ve Çiğli Rotary Kulübü ve Çiğli Belediyesi iş birliğinde gerçekleştirdiğimiz Vakıf Projemizin gerçekleşmesinden dolayı oldukça mutluluk duyuyorum. İhtiyaç halinde çok sayıda insanın hayatına dokunacağını düşündüğümüz bu bağışın gerçekleşmesinde katkısı bulunan herkese çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Uluslararası Rotary 2440 Bölge Federasyonu Başkanı Ertan Soydan, "Geçen yıl Ekim ayında yaşadığımız İzmir Depreminden sonra ihtiyaç dahilinde ortaya çıkan bu projenin özellikle de devam pandemiyle beraber gerektiğinde bir çok insanımıza dokunması en büyük dileğimiz. Projenin gerçekleşmesinde büyük özveride bulunan herkesi kutluyor, çok teşekkür ediyorum." biçiminde konuştu.

Etiketler
Çiğli Belediyesi