Döşemealtı’nda 19 Mayıs coşkusu

Yurdun dört bir yanında olduğu gibi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızın 102. yıl dönümü Döşemealtı’nda büyük coşkuyla kutlandı.

Döşemealtı’nda 19 Mayıs coşkusu

Döşemealtı Belediyesi tarafından düzenlenen 19 Mayıs kutlamalarına yüzlerce araç konvoyu katılırken ilçede 20 bin Türk Bayrağı dağıtıldı.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç öncülüğünde gerçekleşen kutlama adeta şölene dönüştü.

Konvoydan önce Kent Meydan’ında düzenlenen törende Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Daha sonra Belediye Başkanı Turgay Genç, CHP İlçe Başkanı Reşit Doğan ve İYİ Parti İlçe Başkanı Ali Özbey kent meydanında bulunan Atatürk büstüne çelenklerini sundu.

TAM KADRO KATILIM

Döşemealtı Kent Meydanı’nda gerçekleşen törene; CHP İl Başkanı Nuri Cengiz, CHP Kadın Kolları İl Başkanı Nilüfer Deveci, CHP İlçe Başkanı Reşit Doğan, İYİ Parti İlçe Başkanı Ali Özbey, Saadet Partisi İlçe Başkanı Metin Kandemir, CHP Kadın Kolları İlçe Başkanı Aycan Özbey, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ve korteje katılan yüzlerce araçlık konvoy ilçe sınırlarını aştı. Marşlar eşliğinde yol alan otobüs Konyaaltı başta olmak üzere kentin bir çok noktasında da adeta gövde gösterisi yaptı.

DÖŞEMEALTI GELİN GİBİ SÜSLENDİ

Antalya’nın yüz ölçümü bakımından en büyük merkez ilçesi olan Döşemealtı’nda Türk bayrakları giydirilmiş belediye araçları ile konvoy düzenlendi. 19 Mayıs otobüsü tüm mahalleleri marşlar eşliğinde gün boyu dolaştı.

Büyük coşkuya ilçe halkı da ellerindeki bayraklarla eşlik etti. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak Ulusal Kurtuluş Savaşı’nın meşalesini yaktığı 19 Mayıs’ın 102. Yılında ilçe Türk Bayraklarıyla gelin gibi süslenirken Başkan Genç Otobüsle ilçe merkezindeki korteje katıldı. Turgay Genç, aileleriyle caddelere çıkarak bayram coşkusuna katılan çocuklara oyuncak dağıttı.

Etiketler