Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay: Kapanmayı hizmet için fırsata çevirdik

Seyhan Belediyesi Fen İşleri, Park –Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tam kapanma sürecinde halkın ortak kullanım alanlarına yönelik çalışmalarına hız verdi.

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay: Kapanmayı hizmet için fırsata çevirdik

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, başkanlığında vatandaşların huzuru, mutluluğu ve refahı için örnek projeleri yaşama geçiren Seyhan Belediyesi, tam kapanma döneminde asfalt hamlesini, park ve bahçeleri çiçek bahçesine dönüştürme ve ibadethanelerin temizliği çalışmalarını hızlandırdı.

Belediye ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Akay, “Halk sağlığı için alınan tam kapanma kararıyla birlikte, boşalan sokaklarımızın asfalt daha hızlı bir şekilde onarıp, yeniliyoruz. Parklarımızın bakım, onarım ve çiçeklendirme çalışmalarını ve ibadethanelerin temizliğini de bu dönemde hızla gerçekleştiriyoruz” dedi.

KAPANMA BAŞLADI, HİZMET HIZLANDI

Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında alınan tam kapanma kararının ardından, Seyhan Belediyesi Fen İşleri, Park –Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, halkın ortak kullanım alanlarına yönelik çalışmalarına hız verdi.

KISITLAMAYI, HİZMET İÇİN FIRSATA ÇEVİRİYORUZ

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yapılan planlama dahilinde tam kapanma döneminde İsmetpaşa, Yeşilyurt, Gülbahçesi, Dağlıoğlu, Yeşilevler, Fevzipaşa, Fatih, Yeşiloba ve Uçak Mahallesinde asfalt onarım, bakım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. İsmetpaşa Mahallesi’ndeki asfalt serim çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Akay, sıkıntılı bir dönemden geçildiğine işaret etti.

Tam kapanmanın halk sağlığı açısından zorunluluk haline geldiğini belirten Başkan Akay, “Seyhan Belediyesi olarak bu dönemde tam kadroyla hizmetlerimizi daha hızlı yapmaya çalışıyoruz. Sokağa çıkma kısıtlamasının bir anlamda avantaja çevirmeye çalışıyoruz. Sıkıntıların hepsini bir anda çözebilmemiz mümkün değil ama en aza indirmek temel hedefimiz. Umuyoruz ki, hayat normale döndüğü zaman bizler vatandaşlarımıza yeni ve güzel bir şeyler sunmuş oluruz” dedi.

PARKLAR ÇİÇEK BAHÇESİNE DÖNÜYOR

Eş zamanlı olarak Park, Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de Seyhan’daki parkların bakım, onarım çalışmalarını hızlandırarak, çiçek bahçesine dönüştürmek için mevsim çiçekleriyle parkları donatmaya başladı.

Muhtarlarla birlikte parklardaki çalışmaları da denetleyen Başkan Akay, “Tam kapanma uygulamasının sona ermesinin ardından vatandaşlarımız sokağa çıktığında çok daha güzel parklarla karşılaşacaklar” diye konuştu.

TERTEMİZ İBADETHANELER

Ramazan Bayramını da içine alan tam kapanma döneminde bayram öncesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de günlük rutin temizlik hizmetlerinin yanı sıra, ibadethanelere yönelik temizlik çalışmalarını da hızlandırdı. Ramazan Bayramı öncesinde ilçe genelindeki tüm ibadethanelerin temizliğinin tamamlanması hedefleniyor.

Etiketler
Seyhan Belediyesi