Muratpaşa'da bu yıl 23 Nisan daha coşkulu kutlanacak

Muratpaşa Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için çalışmalarına başladı.

Muratpaşa'da bu yıl 23 Nisan daha coşkulu kutlanacak

Muratpaşa Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için çalışmalarına başladı. Bu yıl yine rengarenk, cıvıl cıvıl bir şehir korteji oluşturacak Muratpaşa Belediyesi, tüm çocukları da 23 Nisan için evlerinin balkonlarını ve pencerelerini süslemeye çağırıyor.

Türkiye’de geçen yıl Mart ayında ilk vakanın açıklanmasıyla resmen başlayan pandemi döneminde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, iş makinelerini ejderha ve file dönüştürdüğü konvoyla kutlayan Muratpaşa Belediyesi, yine pandemi koşullarında kutlanacak 23 Nisan için çalışmalara başladı.

23 Nisan’ı bu yıl çok daha renkli, cıvıl cıvıl bir kortejle karşılamaya hazırlanan Muratpaşa Belediyesi, ilçedeki tüm çocukları da evlerinin balkonlarını, pencerelerini Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle süslemeye davat etti. Muratpaşa Belediyesi, evini 23 Nisan için süsleyen ve çektiği fotoğrafı komsumeclisi.com’a yükleyen çocuklara sürpriz hediyeler gönderecek.

Başkan Uysal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu yine tüm Muratpaşa olarak birlikte yaşayacaklarını söyledi. Muratpaşa Belediyesi’nin başlattığı konvoy kutlamalarının pandemi koşullarında Türkiye’nin birçok noktasında yapılıyor olduğunu görmenin ayrıca bir mutluluk olduğunu dile getiren Başkan Uysal, “Bu yıl daha renkli bir konvoyla 23 Nisan’ı coşkusunu birlikte yaşayacağız” dedi. (ANKA)

Etiketler
Muratpaşa