Zeydan Karalar Küçükdikili’de muhtarlarla buluştu

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar Küçükdikili’de muhtarlarla buluştu, sorun ve talepleri dinledi, incelemelerde bulundu.

Zeydan Karalar Küçükdikili’de muhtarlarla buluştu

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, köy ve mahallelerdeki sorunları yerinde tespit etmek, talepleri dinlemek ve çözüm üretmek için muhtarlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Başkan Zeydan Karalar, merkez Seyhan ilçesine bağlı Küçükdikili’de muhtarlarla buluştu, incelemelerde bulundu, talepleri dinledi.

Merkez ve kırsaldaki ilçelerde sık sık muhtarlarla bir araya gelen, Büyükşehir bürokratlarıyla birlikte sorunları ve talepleri dinleyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, bu kez Seyhan ilçesine bağlı Küçükdikili bölgesinde 5 mahallenin muhtarlarıyla buluştu, incelemelerde bulundu, talepleri dinledi.

SORUNLARI VE TALEPLERİ DİNLEDİ

Adana’nın eski yerleşim birimlerinden Küçükdikili Mahallesi’nde incelemelerde bulunan Başkan Zeydan Karalar, bölgedeki 5 mahallenin muhtarıyla buluştu.

Küçükdikili, Söğütlü, Koza, Kavaklı ve Mekan mahalleleri muhtarlarının sorunlarını dinleyen Başkan Zeydan Karalar, bölgedeki kanal üzerindeki yolun asfaltlanması talebinin en kısa sürede gerçekleştirileceğini bildirdi.

Etiketler
Adana Zeydan Karalar