Seferhisar Belediyesi'nin vergi borcu sıfırlandı

Seferihisar Belediyesi, Resmi Gazete’de yayınlanan ‘vergi borçlarının sıfırlandırılması’ ile ilgili karar sonrası yapılandırmaya gitti.

Seferhisar Belediyesi'nin vergi borcu sıfırlandı

Seferihisar Belediyesi, Resmi Gazete’de yayınlanan ‘vergi borçlarının sıfırlandırılması’ ile ilgili karar sonrası yapılandırmaya gitti. Yapılandırmadan sonra Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, belediyenin vergi borcunun kalmadığını dile getirdi.

Resmi Gazete’de yer alan karardan sonra Seferihisar Belediyesi vergi borçlarını yeniden yapılandırdı. Yeniden yapılandırma ile belediye, 11 Milyon TL avantaj sağladı ve 28 Milyon TL olan vergi borcunun 17.5 Milyon TL’sini ödeyip sıfırlandı.

Müjdeli haberi Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin ‘Seferihisar Belediyesi olarak vergi borcumuzu sıfırladık. Hizmet kalitemizi daha da iyileştirip, Seferihisar’da yatırım üretim ve istihdamı arttırarak çalışmalarımıza devam edeceğiz.’ sözleriyle sosyal medya hesabından duyurdu.

Başkan Yetişkin’in konuyla ilgili yaptığı açıklama şöyle:

“Hedefimiz Seferihisar’da yatırım, üretim ve istihdamı arttırmak, belediyemizin ekonomisini güçlendirmek” diyerek şunları söyledi: “Hizmet kalitemizi daha da iyileştirmek hedefiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Pandemi dönemi ve ülkenin içinde bulunduğu ekonomik kriz belediyemizi çok zorladı. Bu dönemden Seferihisar Belediyesi’nin özverili çalışmaları ile Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’in ilçemize yaptığı yatırımlarla daha güçlü çıktık”

2020 GELİR GİDER BÜTÇESİ ÇARŞI MEYDANINA ASILACAK

2020’de gerçekleşen gelir ve gider kalemlerini çarşı merkezindeki led ekrandan halka ilan edeceğini belirten Başkan Yetişkin, “Kamu kaynaklarımızı ne şekilde kullandığımızı ortaya koyarak şeffaf yönetim ilkesiyle, harcadığımız her kuruşun hesabını yurttaşlarımıza vermeye devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: Ege Medyası

Etiketler
Vergi Borcu Resmi Gazete Vergi Seferihisar