Çankaya Belediyesi 29 Ekim'de Mustafa Kemal Atatürk Spor Merkezi'ni açacak

Çankaya Belediyesi Cumhuriyet'in 97'nci yılını Başkent'in dört bir yanında düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlamaya devam ediyor.

Çankaya Belediyesi 29 Ekim'de Mustafa Kemal Atatürk Spor Merkezi'ni açacak

Çankaya Belediyesi Cumhuriyet'in 97'nci yılını coşkuyla kutluyor; 24 Ekim'de başlayan kutlamalar, 29 Ekim'de doruk noktasına ulaşıyor.

29 Ekim'de gün boyu tüm Çankaya'da bando gösterileri ve müzik dinletileri ile sürecek etkinlikler, Çankaya'nın ikinci yüzme havuzunu içinde barındıran Mustafa Kemal Atatürk Spor Merkezi'nin açılışı ile taçlanacak.

Çankaya Belediyesi Cumhuriyet'in 97'nci yılını Başkent'in dört bir yanında düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlamaya devam ediyor.

Çankaya’nın dört bir yanını Cumhuriyet Bayramı kutlama görselleri ile donatan belediye, 24 Ekim'de Esat, Sokullu ve Bademlidere'de başlattığı kutlamaları, hafta boyunca Tunalı'dan Çayyolu'na kadar Çankaya'nın tamamında sürdürecek.

Kutlamalar, 29 Ekim'de Çiğdem Mahallesi’nde yapımı tamamlanan ve Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'in Başkent'te kazandırdığı ikinci yüzme havuzunun da içinde yar aldığı Mustafa Kemal Atatürk Spor Merkezi'nin açılışı ile taçlanacak.

29 EKİM ARMAĞANI

Çankaya'da 29 Ekim günü etkinliklerle dolu dolu geçecek. Cumhuriyet Bayramı'nı 97. yılı kutlamaları saat 10'da Atapark'ta düzenlenecek tören ve bando gösterisiyle başlayacak. Atapark'ın ardından saat 11'de bando ve müzik dinletilerinin adresi bu kez Bahçelievler 7. Cadde olacak.

Bahçelievler’in ardından gösteriler saat 12'de Anıtpark'ta devam edecek. Program, Çankaya'nın Başkente yeni armağanı Mustafa Kemal Atatürk Spor Merkezi'nin açılış töreni ile sürecek. Saat 14.00'de Çiğdem Mahallesi'nde yapılacak törende Çankaya Belediyesi bandosu da özel bir gösteri düzenleyecek.

Açılışın ardından etkinlikler saat 15.30'da Ahmet Arif Parkı ve 16.30'da Zafer Park'ta devam edecek. 29 Ekim kutlamalarının kapanışı ise müzik dinletileri ve bando yürüyüşüyle 18.00'de Kuğulu Park ve Tunalı Hilmi'de yapılacak.

Etiketler
Mustafa Kemal Atatürk Çankaya