Vatandaş ihbar etti Bodrum Belediyesi zabıtası müdahale etti

Bodrum Belediyesi, çevre kirliliğine sebep olan kişilere göz açtırmıyor.

Vatandaş ihbar etti Bodrum Belediyesi zabıtası müdahale etti

Bodrum Belediyesi, çevre kirliliğine sebep olan kişilere göz açtırmıyor. Bodrum'da, duyarlı bir vatandaşın Belediye Whatsapp ihbar hattına yaptığı gönderdiği görüntüler, belediye zabıta ekiplerini harekete geçirdi.

Bodrum Belediyesi ihbar hattına gelen video görüntülü ihbarda, Yalıkavak Mahallesi 6221 sokak üzerindeki çöp konteynerlerinin yanına yaklaşan siyah bir minibüsten inen kişi, bagajdan indirdiği 8 çuval inşaat atığını konteyner etrafına bırakarak hiç bir şey olmamış gibi bölgeden uzaklaştı.

Görüntüleri inceleyen Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri çevrede yaptıkları araştırmalar sonrasında çuvalları yol kenarına bırakan şahsa ulaştı. Yapılan görüşme sonrasında aynı araçla bölgeye gelen vatandaş çuvalları bıraktığı gibi yeniden tek tek minibüsüne yükledi.

Zabıta, inşaat atıkları ile dolu çuvalları, konteyner yanına bırakan vatandaşa Kabahatler Kanunu gereğince cezai işlem uyguladı.

Zabıta ekipleri, duyarlı vatandaşlara teşekkür ederken, tüm Bodrum halkından, moloz ve hafriyat atıklarını dökerek çevreyi kasten kirleten kişileri gördüklerinde Belediyenin 4440048 numaralı Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunmalarını istedi.

Etiketler
Bodrum Şile