Zeydan Karalar: Ceyhan’a sevgimiz sözde değil özde

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar Ceyhan’da bir dizi ziyaret ve incelemede bulundu.

Zeydan Karalar: Ceyhan’a sevgimiz sözde değil özde

Başkan Zeydan Karalar Ceyhan’da gün boyu incelemelerde ve ziyaretlerde bulundu, esnafla buluşup sohbet etti, sorun dinledi, yetkililerle görüşüp bilgi aldı, yapılacakları açıkladı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar Ceyhan’da bir dizi ziyaret ve incelemede bulundu. Ceyhan Kaymakamlığı, Ceyhan Belediyesi, Büyükşehir Şantiyesini ziyaret eden, ilçede süren yol hizmetlerini denetleyen, esnafla buluşan Başkan Zeydan Karalar, su isale hattı nedeniyle kazılan yolların durumunu inceledi.

Bir çok mahallede sokak sokak incelemede bulunan Başkan Zeydan Karalar, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem ve meclis üyelerinden bilgi aldı. Başkan Zeydan Karalar, esnafla da buluşup sohbet etti, sorun dinledi.

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’i ziyaretinde, meclis üyeleriyle bir araya gelerek, ilçenin sorunlarıyla ve yapılacak hizmetlerle ilgili önemli açıklamalar yapan Başkan Zeydan Karalar, “İlçemizdeki sorunları yerinde görmeye ve yapılması gerekenleri ivedilikle hayata geçirmek için inceleme yapmaya geldik. Bizim Ceyhan’a sevgimiz sözde değil özde” dedi.

HALKIMIZ BAZI GERÇEKLERİ BİLMELİ

Ceyhan’daki su problemine de değinen Başkan Zeydan Karalar, Yedigöze projesi bitmeden ilçelerde su sorununun tamamen ortadan kalkmayacağını söyledi.

Başkan Zeydan Karalar, “Yeni döşenen su isale hattında meydana gelecek arızaların giderilmesi sırasında, çok daha kısmi, bir iki mahalleyi kapsayan su kesintileri yaşanacak. Eskisi gibi tüm ilçenin suyunun kesilmesine gerek kalmayacak. Elektrik kesintilerinden kaynaklı su kesintilerinin belediyenin suçu olmadığının bilinmesi gerekir. Elektrik kesildiğinde pompalar çalışmıyor ve hattın yeniden dolması 2 gün sürebiliyor. Halkımız bunları bilmeli” diye konuştu.

SU VE YOL SORUNU ÇÖZÜLECEK

Yeni dönemde Ceyhan’da başlayan güzel hizmetlerin sürdüğünü anlatan Başkan Zeydan Karalar, su ve yol sorununu çözmeye kararlı olduklarını belirtti. Başkan Zeydan Karalar şunları söyledi:

“Elbette Ceyhan’a büyük projeler de yapmak istiyoruz ama önce temel sorunları çözmemiz gerek. Belediyemizin içinde bulunduğu zor koşullara rağmen, parayı ve zamanı iyi kullanan insanlar olarak, eldeki olanaklar dahilinde güzel işlere imza atıyoruz ve atmaya devam edeceğiz. Merkez ilçelerde ve diğer ilçelerimizde müthiş bir asfalt hamlesi başlattık. Bunu bütün hızıyla sürdürüyoruz. Bize oy veren, vermeyen ayrımı yapmadan kentin dört bir yanında hizmetlerimize devam ediyoruz. Bunun aksini iddia edenler büyük haksızlık yapıyor. Yaptığımız işler ortada.”

BİRLİKTE BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ

Ceyhan Belediyesi ile koordineli çalışmaya ve yıllar sonra yakalanan başarının sürmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmamaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Zeydan Karalar, sözlerini şöyle tamamladı: “Biz daha büyük başarılara imza atacağız ve bundan sonraki seçimde göreceksiniz daha fazla oy olacağız. Hem burada hem Adana’da. Bunun için daha fazla çalışmalı ve kendimizi doğru ifade etmeliyiz.”

Etiketler
Adana Zeydan Karalar