Moda evinden Seyhan’a, Seyhan’dan genç kızlara!

Seyhan’da faaliyet gösteren Aura Moda Evinin işletmecileri Gözde Işık ve Uygar Engin, 70 gelinliği evlenmek isteyen ve maddi durumu olmayan genç kızlara ulaştırılması amacıyla Seyhan Belediyesi'ne bağışladı.

Moda evinden Seyhan’a, Seyhan’dan genç kızlara!

Moda Evi’nde gerçekleşen gelinlik bağışının teslimine Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı Önder Kaypak ile İşletmeciler Gözde Işık ve Uygar Engin hazır bulundu. İşletmeciler Gözde Işık ve Uygar Engin, Seyhan Belediyesi’ne 70 adet gelinlik bağışında bulundu.

Işık ve Engin, gelinliklerin ilçede ekonomik durumu iyi olmayan ve evlilik kararı alan genç çiftlere ücretsiz olarak verilmesinde Belediyenin aracı olacak olmasından dolayı teşekkür ettiler.

“İHTİYAÇ SAHİBİ ÇİFTLERİMİZE KÜÇÜK BİR KATKI SUNACAK OLMAK BİZİ MUTLU EDİYOR”

Gözde Işık ve Uygar Engin, “Bireysel olarak her evlilik yapan çifte ulaşmanın yerine belediyenin birimlerinin bu hizmeti ilgili kişilere ulaştırmasının daha doğru olacağını düşündük. Belediyenin işin içine girmesiyle gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşma konusunda da amacımıza ulaşacağımıza inanıyoruz. İhtiyaç sahibi çiftlerimizin mutluluğuna küçük bir katkı sunacak olmaktan dolayı sevinçliyiz” görüşünü paylaştılar.

“GELİNLİKLERİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRACAĞIZ”

İşletme sahipleri Gözde Işık ve Uygar Engin’e teşekkür eden Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı Önder Kaypak “Sayın Başkanımız Akif Kemal Akay’ın sizlere sonsuz teşekkürleri var. Anlamlı bir bağış yaptınız. Bizler de bu gelinlikleri evlendirme dairemize müracaat eden ihtiyaç sahibi çiftlere vererek hayrınızın yerine ulaşmasını sağlayacağız. Duyarlılığınız ve paylaşımınız için teşekkür ediyorum.” dedi.

Piyasada 2 ila 5 bin lira arasında kiralama ücreti olan gelinliklerden ücretsiz olarak kiralamak isteyen ihtiyaç sahibi genç kızlar, Seyhan Belediyesi Evlendirme Dairesinden talepte bulunabilecek.

Etiketler
Seyhan Belediyesi