Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ABC yönetimini ağırladı

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Antalya Basın Cemiyeti Başkanı İbrahim Akkaya ve yönetimini makamında ağırladı.

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ABC yönetimini ağırladı

Meslek kuruluşlarını demokrasinin bir gereği olarak her ortamda desteklediğini ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Antalya Basın Cemiyeti (ABC) Başkanı İbrahim Akkaya ve yönetimini makamında ağırladı.

Covid-19 tedbirleri kapsamında Konyaaltı Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini dile getiren İbrahim Akkaya, Başkan Semih Esen’in pandeminin yoğun yaşandığı aylarda ilçe halkını ve esnafı yaptığı hizmetlerle yalnız bırakmadığını söyledi.

ABC Başkanı Akkaya, özellikle bu dönemde gazetecilere sık sık maske desteğinde bulunan Semih Esen’i bizzat ziyaret ederek teşekkür etmek istediklerini ifade etti.

GAZETECİLER IŞIK TUTUYOR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Semih Esen, “Gazetecilik mesleği onurlu bir meslek. Kamuoyunu bilgilendirmek ve aydınlatmak üzere, toplumda meydana gelen olaylarla ilgili bilgi toplayan, yorumlayan ve anlaşılır şekilde bu bilgileri iletişim kamuoyu ile paylaşan, her daim yüksek eforla çalışan gazetecilerimizin ziyaretlerinden büyük memnuniyet duydum.

Antalya Basın Cemiyeti gibi seçkin gazetecilerimizden oluşan bu heyetin, meslekte yaşanabilecek ve karşılaşılabilecek sıkıntılara ışık tutacağına canı gönülden inanıyorum. Bizler de yerel yönetimler bazında Konyaaltı Belediyesi olarak gazetecilerimize habere ulaşmakta kolaylık sağlamak adına elimizden geleni yapıyoruz” diye konuştu.

Etiketler
Konya Antalya Konyaaltı