Gökhan Yüksel'den Ramazan Bayramı tebriği mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, pazar günü kutlanacak olan Ramazan Bayramı için bir tebrik mesajı yayımladı.

Gökhan Yüksel'den Ramazan Bayramı tebriği mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Vatandaşların bayramını kutlayan Yüksel, " Ramazan Bayramı’nın; büyük ailem dediğim Kartal’a, ülkemize ve dünyaya her şeyden önce sağlık, huzur, barış ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, iyi bayramlar diliyorum" ifadelerini kaydetti.

Yüksel'in mesajı şu şekilde:

Kıymetli Komşularım;

Paylaşımın, bereketin, bolluğun, dayanışma ve yardımlaşma duygusunun yoğun olarak yaşandığı mübarek Ramazan Ayı’nı geride bırakıyoruz.

Dünyayı ve ülkemizi saran salgına karşı omuz omuza bir mücadele verirken, zorda olanın halinden anlayıp el vermek, sahip olduklarımızın kıymetini bilmek ve şükretmek, birlik ve beraberlik ruhumuzu pekiştirerek aramızdaki dostluk ve dayanışmayı güçlendirmek, bu manevi iklimde daha büyük bir anlam kazandı.

Paylaşılan her bir lokmanın, alınan her bir nefesin ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha gördük, hissettik. Darda olanın halinden anlamayı, kendimizi düşünürken, yoksul, kimsesiz, hasta, yaşlı, engelli kardeşlerimizi de unutmamayı ve her şeyden önce bir olunca, birlik olunca nelerin üstesinden gelebileceğimizi bir kez daha idrak ettik.

Bu inanç ve duygularla Ramazan Bayramı’nı karşılıyoruz.

Bu bayram belki büyüklerimizden ayrı kalacağız, geniş sofralarda buluşup özlem gideremeyeceğiz; ancak yüreğimizde biriktirdiğimiz ve taşıp çağlayan sevgi, saygı, hoşgörü ve sevincimiz bir olacak. Fiziksel olarak bir araya gelemesek de duygularımızın buluştuğu yer aynı olacak.

Ramazan Bayramı’nın; büyük ailem dediğim Kartal’a, ülkemize ve dünyaya her şeyden önce sağlık, huzur, barış ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, iyi bayramlar diliyorum.

Etiketler
Ramazan Bayramı