Konak zabıtasından belediye personeline ceza

Konak zabıtası, zabıta aracını kaldırıma park eden belediye personeline ceza kesti.

Konak zabıtasından belediye personeline ceza

Konak'ta belediyeye ait zabıta aracının kaldırıma park etmesi sebebiyle, Konak Zabıtası aracı park eden belediye personeline ceza kesti.

Bir vatandaşın uygunsuz şekilde kaldırıma park eden aracın fotoğrafını çekerek sosyal medyadan belediyeye şikayet etmesi üzerine harekete geçen ekipler, aracı park eden personeli tespit ederek ceza kesti.

Yurt Gazetesi'nin aktardığına göre; aracın sürücüsüne 187 lira idari para cezası uygulandı. Zabıta memuruna kesilen cezası sosyal medya hesabından paylaşan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, "Konak’ta işgalin her türlüsüne karşıyız. Bu konuda mücadelede ve kim olursa olsun gözünün yaşına bakmamakta da kararlıyız. Örnek mi; bir şikayet üzerine öğrendik ki Konak zabıtamıza ait bir görev aracımız kaldırımı park haline getirmiş.

Engelli engelsiz vatandaşımızın kaldırımdan geçme hakkını gasp etmiş. Bu aracı kullanan arkadaşımıza yine Konak zabıtası ceza yazdı. Bu hareketimizden kentin sokaklarını, kaldırımlarını işgal edenlerin ders çıkarmasını dilerim" dedi.

Konak zabıtasından belediye personeline ceza - Resim : 1