Seyhan'da altyapısı biten sokaklarda yol çalışması

Seyhan Belediyesi, Akkapı Mahallesinin yeni yerleşime açılan ve alt yapısı tamamlanan sokaklarında, vatandaşın mağdur olmaması için ivedi olarak yol çalışması başlatılıyor.

Seyhan'da altyapısı biten sokaklarda yol çalışması

Seyhan’ın 96 Mahallesini Sokak Sokak dolaşan ve Seyhanlının yaşam kalitesini arttırmak adına mücadele veren Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, bu kez mesaisini Akkapı Mahallesinde yeni yerleşime açılan bölgede geçirdi.

Başkan Akay ilk olarak Belediye teknik ekibiyle birlikte Akkapı Mahallesi Muhtarı Zihni Neli’yi Muhtarlık binasında ziyaret etti. Burada, Muhtar Zihni Neli’den Mahallede yeni kurulan yerleşim alanlarındaki altyapı eksikliğinin tamamlanması talebini dinleyen Başkan Akay, daha sonra yeni yerleşim alanına geçti.

ALT YAPISI BİTEN SOKAKLARDA YOL ÇALIŞMASI

ASKİ’nin yaptığı altyapı çalışmalarının durumunu gözlemleyen Başkan Akay, teknik ekibiyle birlikte proje üzerinde değerlendirme yaptı. Akkapı, Dağlıoğlu ve Gülbahçesi Mahallelerinde yeni oluşan ve toplam uzunluğu 23 Km olan sokaklarda Seyhan Belediyesini ilgilendiren çalışmalarla ilgili değerlendirme yapan Başkan Akay, “ASKİ tarafından kanalizasyon ve içme suyu şebekesi yapılıyor. Birkaç sokakta bitmiş. Belediye olarak vatandaşımızın mağdur olmaması için, altyapısı tamamlanan sokaklara ivedi olarak yol çalışması yapacağız. Böylece bölgede yaşayan halkımızın yaşam kalitesini artırmış olacağız” dedi.

MUHTARDAN VE VATANDAŞTAN BAŞKAN AKAY’A TEŞEKKÜR

Başkan Akay, inceleme ve değerlendirme sonrasında ASKİ tarafından altyapısı tamamlanan sokaklarda yol çalışmasının başlatılması talimatını verdi. Sorunun aşılması için bizzat inceleme yapan Başkan Akay’a Muhtar Zihni Neli ve Mahalle sakinleri teşekkür etti. Akkapı, Gülbahçesi ve Dağlıoğlu Mahallelerini kapsayan ve 23 Kilometreyi bulan yol yapım çalışmasının haftanın ilk günü başlaması planlanıyor.

Etiketler
Seyhan Belediyesi