Başkan Zeydan Karalar projelerin takibini bizzat yapıyor

Başkan Zeydan Karalar temelini attığı projeleri yerinde denetliyor, zamanında bitirilmesi için gerekli talimatları veriyor.

Başkan Zeydan Karalar projelerin takibini bizzat yapıyor

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi’nce (ASKİ) bir süre önce temeli atılan Akkapı, Dağlıoğlu ve Gülbahçesi mahallelerinde gerçekleştirilen 23 kilometrelik kanalizasyon şebekesi yapım işini yerinde inceledi. Başkan Zeydan Karalar, Akkapı Mahallesi’ndeki kanalizasyon çalışmasını denetledi, ASKİ personelinden bilgi aldı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın talimatıyla Adana’da içme suyu ve kanalizasyon problemi yaşayan hiçbir mahalle bırakmamak için harekete geçen ASKİ; Akkapı, Dağlıoğlu ve Gülbahçesi mahallelerinde gerçekleştirdiği 23 kilometrelik kanalizasyon hattı çalışmasını sürdürüyor.

ÇABALAR DAHA YAŞANABİLİR BİR ADANA İÇİN

Göreve seçildiği günden bu yana Adana’nın daha yaşanabilir bir şehir haline gelmesi için yoğun çaba harcayan için mesai harcayan ve yeni projelerin hayata geçirilmesini sağlayan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Akkapı, Dağlıoğlu ve Gülbahçesi mahallelerinin yıllardır bitmek bilmeyen altyapı sorununu çözmek için harekete geçti.

Geçtiğimiz ay temel atma töreni gerçekleştirilen projenin çalışmalarını yerinde incelemek için Akkapı Mahallesi’ne giden Başkan Zeydan Karalar, çalışmalar hakkında ASKİ personelinden bilgi aldı. Adana’da yapılacak çok iş, gerçekleştirilmesi gereken çok proje olduğunu belirten Zeydan Karalar, siyasi ayrımcılık gözetmeden, Adana’nın tamamına hizmet etme prensibiyle hizmet ettiklerini açıkladı.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN KARALAR’A TEŞEKKÜR

İkamet ettikleri mahallelerde kanalizasyon hattı bulunmadığı için senelerdir kötü koku, sinek, foseptik sorunlarıyla boğuşan ve yaşamlarını sağlıksız koşullar altında sürdürmek zorunda kalan mahalle sakinleri, bu durumdan kurtulacakları için mutluluklarını ifade ederek Başkan Zeydan Karalar ve ASKİ personeline teşekkür etti.

KANALİZASYON ŞEBEKESİNİN ARDINDAN İÇME SUYU HATTI YAPILACAK

6,5 kilometrelik döşemesi yapılan ve toplamda 23 kilometre olacak olan kanalizasyon şebekesinin yıl sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor. Çalışma kapsamında foseptik çukurları kapatılacak ve kanalizasyon bağlantıları hanelerin içine kadar yapılacak. Kanalizasyon şebekesinin ardından 20 kilometrelik içme suyu isale hattı yapılacak ve yollar asfaltlanacak.

Etiketler
Zeydan Karalar