Seyhan’a masa tenisi salonu yapılacak

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, gençleri alternatif branşlara yönlendirmek için kolları sıvadı.

Seyhan’a masa tenisi salonu yapılacak

Her zaman spor ve sporcunun yanında yer alan ve göreve geldiği ilk günden bu yana da yaptığı çalışmalar ile takdir toplayan Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, gençleri alternatif branşlara yönlendirmek için kolları sıvadı.

Başkan Akay, Seyhan İlçe sınırlarında branş ayrımı yapmaksızın tesisler yapmak adına imkanlar dahilinde tüm şartları zorlayacaklarını söyledi.

Çukurova Üniversitesi'nde, eski Adana Milletvekili Kemal Sağ ile birlikte masa tenisi oynayan Başkan Akay, en yakın zaman zarfı içerisinde Seyhanlı gençlerin rahat bir ortamda Masa Tenisi oynayabileceği bir salon yapacaklarının müjdesini verdi.

“SPOR ANLAMINDA ÖNEMLİ PROJELERİN ALTINA İMZA ATACAĞIZ”

Seyhan İlçesi'nde spor anlamında önemli projelerin altına imza atacaklarını belirten Başkan Akay şunları söyledi;

“Seçim çalışmalarında verdiğimiz sözleri yerine getirmeye kararlıyız. Bu yönde de çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Spor ve sporcuya çok büyük önem veriyoruz. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan özelliklede uyuşturucudan kurtarmanın en önemli unsuru da spordur. Bu bilinç ile hareket ederek yapacağımız salonlara geleceğimizin teminatı olan gençleri çekerek spora odaklanmalarını sağlayacağız”

Eski Adana Milletvekili Kemal Sağ'da, Başkan Akay'a,spor ve sporcuya verdiği destekten dolayı teşekkür etti.