Marmaris Belediyesi'nden ilçede yol çalışması

Marmaris Belediyesi, ilçenin dört bir yanında yol yapım ve onarım çalışmasına devam ediyor.

Marmaris Belediyesi'nden ilçede yol çalışması

Marmaris Belediyesi, ilçenin dört bir yanında yol yapım ve onarım çalışmasına devam ediyor.

Marmaris Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Hisarönü’nden İçmeler’e, Söğüt’ten Çetibeli’ne kadar ilçenin birçok noktasında yol çalışması gerçekleştirdi. Bazı yerlerde yeni düzenlemeler hayata geçirilirken, bazı yerlere ise bakım ve onarım yapıldı.

Çalışmalar kırsal mahallelerde sürüyor

Marmaris merkezde olduğu gibi kırsal mahallelerde çalışmalarını ara vermeden sürdüren ekipler; Hisarönü merkez, Asparan ve Bördübet mevkiinde, Söğüt, Bozburun, Selimiye, Orhaniye mahalleleri ile Çamlı ve Çetibeli’nde yol çalışması yaptı.

Söğüt Mahallesi Cumhuriyet Mevkii’nde 760 metre, Hisarönü Mahallesi’nde ise 150 metre uzunluğunda asfalt yol yapımı gerçekleştirildi. Diğer noktalardaysa MUSKİ’yle koordineli olarak çalışıldı. Kış aylarında aşırı yağışlar nedeniyle bozulan yolların da asfalt bakımları yapıldı.

İçmeler’de parke yol yapımı

Çalışmaların bir diğer adresi turistik mahalle İçmeler oldu. 330 metre uzunluğunda, 2 bin 400 metrekare alanda yer altı elektrik hat çalışması, yağmur suyu kanal çalışması ve istinat duvar yapımı ile birlikte parke kaplama yol çalışması gerçekleştirildi. Çalışmaların sezon boyunca ilçe genelinde ihtiyaç duyulan yerlerde süreceği bildirildi.

Etiketler
Marmaris