Seyhan Belediyespor’dan 5 başarı

Sporu teşvik eden, sporcuya destekleyen Seyhan Belediyespor’un atletleri, Eskişehir’de gerçekleştirilen U20 Kulüpler Ligi Final yarışmalarında 5 önemli başarıya imza attı.

Seyhan Belediyespor’dan 5 başarı

Sporu teşvik eden, sporcuya destekleyen Seyhan Belediyespor’un atletleri, Eskişehir’de gerçekleştirilen U20 Kulüpler Ligi Final yarışmalarında 5 önemli başarıya imza attı.

Seyhan Belediye ve Seyhan Belediyespor Onursal Başkanı Akif Kemal Akay, Adana’yı en iyi şekilde temsil eden genç sporcuları başarılarından dolayı kutladı.

BAVER ATEŞ VE HÜLYA GEZEROĞLU TÜRKİYE İKİNCİSİ

U20 Kulüpler Ligi müsabakalarında ilk olarak Seyhan Belediyespor atletlerinden Baver Ateş, 800 Metre final yarışında piste çıktı. Rakiplerine ve zamana karşı büyük mücadele veren Baver Ateş, Türkiye 2.’si oldu.

Hülya Gezeroğlu ise Yüksek Atlama branşında Türkiye İkincisi, 100 metre Engelli branşında da Türkiye üçüncüsü olarak 2 madalya aldı.

ATLETİZM ERKEK VE KADIN TAKIMLARI ZİRVEYE YAKLAŞTI

Serdal Kadıoğlu koordinatörlüğünde final yarışlarına hazırlanan Seyhan Belediyespor Bayan ve Erkek U20 (Gençler)Atletizm takımları da Türkiye’nin önde gelen kulüplerini zorlayarak zirveye yaklaştı.

Final müsabakalarında, Seyhan Belediyespor U20 (Gençler) Bayan atletizm takımı Fenerbahçe, Enka, Beşiktaş ve Bursa Büyükşehir Belediyespor’dan sonra U20 Ligini 5. olarak tamamladı. U20 (Gençler) Erkek Atletizm takımı da U20 ligini, Fenerbahçe, Enka, Galatasaray ve İstanbul Büyükşehir Belediyesinin ardından 5. Olarak bitirdi. Seyhan Belediyespor Bayan ve erkek atletizm takımları aldıkları derecelerle gelecek adına ümit verdi.

AKAY “GENÇLERİMİZE GÜVENİMİZ TAM”

Seyhan Belediye ve Seyhan Belediyespor Onursal Başkanı Akif Kemal Akay, Adana’yı Eskişehir’de en iyi şekilde temsil eden sporcuları kutlarken, gençlere güvenmeye devam edeceklerini söyledi.

Her zaman sporu teşvik edeceklerini sporcuları da destekleyeceklerini aktaran Başkan Akay, “Adana atletizmi adına başarılı bir süreci geride bıraktık. Sporcularımızın ve sporcuları yetiştiren antrenörlerimizin emekleri çok büyük. Onları kutluyorum. Elde edilen başarının daha da büyümesi için spora ve sporcuya gerekli önemi vermeye devam edeceğiz” dedi.

Etiketler
Eskişehir