Başkan Doğan: Hedefimiz Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket yönetimi ve oyuncuları ile bir araya geldi.

Başkan Doğan: Hedefimiz Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket yönetimi ve oyuncuları ile bir araya geldi.

Başkan Doğan, “Hedeflerimiz büyük. Denizli Basket’e bir yenilik, bir dinamizm geldi. Denizlimizi yeni sezonda en iyi şekilde temsil edebilmek için iddialı bir yönetim ve kadro kurduk. Hedefimiz tabi ki de Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi” dedi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Coşkun ile birlikte Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Kulübü Başkanı Veli Deveciler, Baş Antrenör Şahin Ateşdağlı, kulüp yöneticileri, teknik kadro ve oyuncularla bir araya geldi. Gerçekleştirilen buluşmada yeni sezon öncesi değerlendirmelerde bulunuldu. Başkan Doğan, hedeflerinin büyük olduğunu belirtti. Doğan, “Basketbol takımımız çok başarılı bir sezon geçirdi. Bu yıl Türkiye Basketbol Ligi’ndeyiz. Hedeflerimiz büyük. Bu anlamda yeni bir yönetim oluşturduk. Basketboldan anlayan, elini taşın altına koyan ve emek veren hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Denizli Basket’e yeni bir dinamizmin geldiğini söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Oyuncu anlamında da değişikliklerimiz var. Altı eski oyuncumuz devam ediyor. Altı tane de oyuncu transferimiz oldu. Bizi heyecanlandıran iki tane yabancı oyuncumuz var. Gerçekten Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’e bir yenilik, bir dinamizm geldi. Maçlarda büyük bir enerji var. Özellikle Denizlililer, Merkezefendililer Denizli Basket’e çok güzel bir şekilde sahip çıktılar. Bizler, yeni dönemde de hemşerilerimizi maçlarımıza davet ediyoruz. Maçlarımız yine Pamukkale Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanacak” diye konuştu.

“ALT YAPIYA DA ÇOK EMEK VERECEĞİZ”

Başkan Doğan, “Oyuncularımızı ara ara okullara götürüp genç arkadaşlarımızla, genç kardeşlerimizle tanıştırmak istiyoruz. Bizim için bu yıl önemli bir konu da alt yapı. Alt yapıya da çok emek vermek, geliştirmek istiyoruz. Biz Denizli’den, Merkezefendi ’den oyuncular yetiştirmek, bizleri farklı takımlarda temsil etmesini istiyoruz. Alt yapıdaki gençlerimize baktığımızda hepsi birbirinden başarılı, birebirinden pırıl pırıl çocuklar. Merkezefendi özellikle bu konuda çok şanslı. İlgisi olan çok çocuğumuz var. Bu anlamda da Merkezefendi Belediyesi olarak da bu gençlerimizin önünü açmak istiyoruz. Hedefimiz tabi ki de Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi. Çok başarılı transferlerimiz oldu. Onlara da hem Denizli’yi tanıttık hem de Denizli’ye eşleriyle birlikte dahil ettik” dedi.

BAŞKAN DEVECİLER, “BUGÜN START VERDİK”

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Kulüp Başkanı Veli Deveciler, “Bugün bir start verdik. Takımımız toplandı ve ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Profesyonel spor etkinliğine uygun, yarışmacı, keyifli ve örnek bir takım oluşturmak istiyoruz. Zaten buradaki temel etkimiz hem Şeniz Başkanımızı hem de gençleri toplayabilmek, centilmen ve heyecanlı bir yapı oluşturabilmek. Bunun için de bizim ihtiyacımız olan şey halkımızın bizimle birlikte olmasıdır. Bizler zaten ‘Şimdi yanımda ol’ sloganıyla yola çıktık. Takımımızı lige hazırlamaya çalışıyoruz. Önümüzdeki hazırlık turnuvaları ile kendimizi görme fırsatı bulacağız. Bir federasyon kupası var. Federasyon kupasının ardından da lig başlayacak. Umarım her şey yolunda gider. Oyuncularımız beyefendi, düzgün ve çalışkanlar. Bize faydalı olacaklarını düşünüyorum. Çok iyi bir yönetimimiz var. Çok fedakarca çalışıyor. Şeniz Başkanımız da sağ olsun işin daha profesyonel götürülmesi için destek veriyor. Arkadaşlarımız bunun karşılığını sahada verirler. Başarılı bir sezon geçirerek ligi bitiririz, umarım bir üst lige çıkarız. Buradaki seyircilerimizi de memnun ederiz. Bizim için en önemli şey budur” diye konuştu.

BAŞ ANTRENÖR ATEŞDAĞLI, “KALICI BAŞARILAR OLSUN İSTİYORUZ”

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Baş Antrenörü Şahin Ateşdağlı, “Biz aynı sloganla yola çıktık. Biz bir şehrin takımıyız. Geçen yıl bunu çok güzel bir şekilde yaşadık. Şimdi daha kurumsal hale geldik, daha çok gelişim içinde olduk. Bu yıl daha güzel bir basketbolla taçlandırmak istiyoruz. Uzun soluklu bir proje, kalıcı başarılar olsun istiyoruz. Tüm çalışmalarımızı bu doğrultuda yapıyoruz. Başta Başkanımız olsun, yönetimimiz olsun, çalışan tüm personelimiz olsun elinden gelen her şeyi yapıyor. Bizler buraya layık olmak istiyoruz. Sahaya çıkıp tek bir yürek olarak, insanların desteğini alarak iyi bir yerlere geleceğimizi düşünüyorum. Öncelikli hedefimiz doğru basketbol oynamak. Adımları hızlı hızlı çıkarken içini doldurarak çıkmak gerekiyor. Sahaya çıktığımız sürece her zaman kazanmak için çıkıyoruz. Tüm şehrin desteğini alıyoruz. Bu da çok büyük bir avantaj. Ligi bitirebileceğimiz en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Çok genç ve geleceğe dönük oyuncularla birlikte tecrübeli oyuncuları bir araya getirdik. Güzel bir yapı oluşturduk. Bize destek olunduğu sürece sahada son damlamıza kadar mücadele edeceğiz” dedi.

KAPTAN SONKOL, “SAHA İÇİNDE VE DIŞINDA HER ŞEYİ YAPACAĞIZ”

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Kaptanı Ümit Sonkol ise, “Çalışmalarımıza bugün başladık. Herkes burada. Çok güzel bir destek var. Biz de bu desteğe layık olmak için saha içinde ve dışında her şeyi yapacağız. Ben bir şeye çok inanıyorum, takım olmak bir tek oyuncu olmak değil. İşte yönetim, basın, halk… Herkesin beraber olması gerekiyor. Güzel bir yola çıktık. Bu yolun sonunun güzel olmasını diliyoruz. Söz veriyorum, saha içinde her şeyi yapacağız. Sizler de bizi dışarıdan sonuna kadar destekleyeceksiniz” diye konuştu.

ŞAMPİYON SEZONU AÇTI

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Türkiye Basketbol Ligi 2019-20 sezonunun ilk antrenmanını Pamukkale Üniversitesi Spor Salonunda gerçekleştirdi. Antrenmana milli takımlarda bulunan Aleksandr Mishula ve Davônte Lacy katılmadı. Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, günü kondisyon antrenmanı yaparak tamamladı.

Etiketler
Denizli Süper Lig Türkiye