Yazarlar ve kitapseverler Yalova'da buluşuyor

Yalova Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen ‘Yalova Kitap Günleri’nin bu yıl ikincisi düzenleniyor.

Yazarlar ve kitapseverler Yalova'da buluşuyor

24 Temmuz Çarşamba günü açılışının yapılacağı ‘Yalova Kitap Günleri’ 1 ay boyunca kitapseverlere hizmet verecek. 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydan’ında saat 17.00’de yapılacak açılışta yer alacak konuk yazarlar ise Emre Kongar ve Yunus Arıkan olacak.

Yalova, ikinci defa ‘Yalova Kitap Günleri’ne ev sahipliği yapacak. 24 Temmuz Çarşamba günü açılacak olan stantlar, 24 Ağustos’a kadar açık kalacak. 36 yayınevinin yer alacağı ‘Yalova Kitap Günleri’ne 10’den fazla yazar katılarak sevenleri için kitaplarını imzalayacak. 5000 kitabın yer alacağı stantlar, öğlen 14.00’den gece 24.00’e kadar gezilebilecek.

Yazarlar ve kitapseverler Yalova'da buluşuyor - Resim : 1

Yazarlar İmza Günü için Yalova’da Olacak

Açılışın yapılacağı gün Emre Kongar ve Yunus Arıkan konuk yazarlar olarak Yalova Kitap Günleri’nde kitapseverlerle olacak. Takip eden günlerde ise;

27 Temmuz saat 16:00’da Yeşim Akıncı

27 ve 28 Temmuz saat 16:00’da Ayla Koca

28 Temmuz saat 16:00’da Dilara Keskin, Emre Gül, Koray Yersüren

4 Ağustos saat 16:00’da Murat Tavlı, Oğuz Saygın

10 Ağustos saat 16:00’da İnci Aral

17 Ağustos saat 16:00’da Tuncel Altunköprü

17 ve 18 Ağustos saat 16:00’da Sümeyye Akarçay, Yalovalılarla bir araya gelecek.

Tüm Kitapseverleri Yalova’da Bir Kez Daha Buluşturacağız

Yalova’nın kültür kenti olduğunu belirten Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman; “Geçtiğimiz yıl ilkini düzenlediğimiz kitap günlerinin bu yıl ikincisini düzenlemek üzere çalışmalara başladık. Geçtiğimiz sene bu organizasyonu geleneksel hale getirmek istediğimizi belirtmiştik.

Bunu da başardık. 24 Temmuz Çarşamba günü saat 17.00’de yapacağımız açılışla tüm kitapseverleri Yalova’da bir kez daha buluşturacağız. Amacımız hem Yalovalı kitapseverleri yayınevleri ve yazarlarla buluşturmak hem de kentimize çevre ilçe ve illerden kitapseverleri getirmek.

Birbirinden değerli yazarlarımız da imza töreni için kentimizde olacak. Kitap günleri kapsamında önceki organizasyonda olduğu gibi paneller, şiir dinletileri, çeşitli gösteriler gerçekleşecek. Tüm vatandaşlarımızı açılışımıza davet ediyorum” dedi.

Etiketler
Yalova Yalova Belediyesi