Narlıdere'de kadın kooperatifi açılıyor

Narlıdere Belediyesi tarafından kurulan Narlıdere Üretici Kadın Kooperatifi, Narlıdere Yaşar Kemal Tesisleri’nde törenle açılacak.

Narlıdere'de kadın kooperatifi açılıyor

Narlıdere Belediyesi tarafından kurulan Narlıdere Üretici Kadın Kooperatifi, Narlıdere Yaşar Kemal Tesisleri’nde törenle açılacak.

Narlıdere Belediyesi tarafından kurulan Narlıdere Üretici Kadın Kooperatifi, 16 Temmuz Salı günü, saat 18.00’de, Narlıdere Yaşar Kemal Tesisleri’nde törenle açılacak. Kooperatif, hem üretmek hem de ev ekonomisine katkıda bulunmak isteyen Narlıdereli kadınların buluşma noktası olacak.


AÇILIŞ SALI GÜNÜ 18.00’DE


Narlıdere Belediyesi tarafından, kadınlara istihdam imkanı yaratmak ve ev ekonomilerine katkı sunmak için kurulan Narlıdere Üretici Kadın Kooperatifi, 16 Temmuz Salı günü kapılarını açacak. 2’nci İnönü Mahallesi’ndeki Yaşar Kemal Tesisleri’nde saat 18.00’de gerçekleşecek olan törende, müzik dinletisi eşliğinde, kadınların el emeği ikramları sunulacak.

HER GÜN FARKLI KURS


Kooperatif bünyesinde, her salı ve çarşamba günü hediyelik eşya eğitimi, her pazartesi ve salı günü ise yöresel ürünleri değerlendirme eğitimleri verilecek. Elde edilecek ürünler, belediyenin belirleyeceği yerlerde satışa sunularak kadınların ev ekonomisine katkı sunulacak. Eğitimler için 238 8743 numaralı telefondan ve Narlıdere Belediyesi’nin 5’inci katındaki iletişim ofisinden bilgi alınabilecek.

“TÜM KADINLARIMIZI BEKLİYORUZ”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Narlıdere’de, kadınlarımıza olan inancımızı ve desteğimizi sadece sözde bırakmıyoruz. Kadınlarımızı topluma kazandırmak, istihdama ve sosyal yaşama daha çok katılmalarını sağlamak amacıyla çalışıyor, projeler üretiyoruz. Üretici Kadın Kooperatifimiz bu çabalarımızın en önemli ayağını oluşturuyor. Salı günü tüm kadınlarımızı açılışımıza bekliyoruz” dedi.

Etiketler
Narlıdere