Seyhan Belediyesi Halk Oyunları Ekibi Türkiye şampiyonu oldu

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen Şampiyona da Türkiye genelinde 500 takım finale çıkabilmek için kıyasıya yarıştı.

Seyhan Belediyesi Halk Oyunları Ekibi Türkiye şampiyonu oldu

ADANA - Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen Şampiyona da Türkiye genelinde 500 takım finale çıkabilmek için kıyasıya yarıştı.

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Adana il birinciliği yarışmalarında her yıl ipi göğüsleyen Seyhan Belediyesi Halk Oyunları Ekibi Bursa’da gerçekleşen Türkiye Şampiyonasında Adanayı temsil etti.

Seyhan Belediyesi folklor ekibi 6-7-8 Temmuz’da Bursa’da gerçekleşen Türkiye Şampiyonasında yaptığı gösteri ile finale kalan 12 takım arasında jürinin beğenisini kazanmayı başardı ve yarışmayı şampiyon olarak tamamladı.

Seyhan Belediye Başkanı Akif Akay, gösterdikleri üstün başarıyla Türkiye şampiyonu olan Seyhan Belediyesi folklor ekibini ve hocalarını tebrik ederek bu gururu bize yaşatan çocuklarımıza, hocalarımıza ve teknik ekibe teşekkür ediyorum.

Akay, “Folklor kültürümüzü yarınlara taşıyacak kıymetli evlatlarımızın bu üstün başarısı bizi son derece gururlandırdı.” İfadelerini kullandı.

Etiketler
Seyhan Belediyesi Türkiye