Balçova'dan Ekrem İmamoğlu'na destek

Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’na destek olmak amacıyla İstanbul’a giderek seçim çalışmalarına katıldı.

Balçova'dan Ekrem İmamoğlu'na destek

Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’na destek olmak amacıyla İstanbul’a giderek seçim çalışmalarına katıldı.

31 Mart Yerel Seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen ancak 18 gün sonra mazbatası iptal edilen Ekrem İkmamoğlu’na bir destekte Balçova’dan geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin görevlendirmesiyle 23 Haziran Pazar günü yapılacak seçimlere kadar İstanbul’da görev yapacak olan Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya’ya, seçim günü Balçova İlçe Örgütü ve Belediye Meclis Üyeleri de eşlik edecek.

Fatih İlçesi’ndeki seçim çalışmalarına katılan Başkan Çalkaya, bugün ilk olarak Siirtililer Vakfı’nı ziyaret etti.

İstanbul’da yaşayan Siirtlilerin kurduğu vakıfta yapılan toplantıya Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, Kadın Kolları MYK üyeleri, milletvekilleri ve önceki dönem Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya’da katıldı.

Balçova'dan Ekrem İmamoğlu'na destek - Resim : 1

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte yaptıkları hizmetlerden örnek veren Fatma Çalkaya, Ekrem İmamoğlu’nun 18 günde yaptıklarının bile vatandaşa hizmet açısından çok önemli göstergeler olduğunu ifade ettiler.

Daha sonra Kapalı Çarşı Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ve çarşı esnafını ziyaret eden Fatma Çalkaya bölge esnafından Ekrem İmamoğlu için destek istedi.

İstanbul’da seçim atmosferinin çok coşkulu olduğunu ifade eden Başkan Çalkaya “Özellikle Ekrem Başkan’a vatandaşlarımızın inanılmaz bir ilgisi var. Fatih ilçesi yıllarca iktidar partisinin kalesi olarak anılan bir yer. Ancak burada konuştuğumuz vatandaşlarımız, yaşanan haksızlığın farkında. Seçim gününe kadar gerekirse hiç uyumadan Sayın Ekrem İmamoğlu’nun kazanması için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Etiketler
Ekrem İmamoğlu Seçim