Merkür Kova burcunda 8 Ocak-16 Mart

29 Ocak -22 Şubat arasında Merkür retrosu olacağı için Merkür’ün Kova burcundaki seyahati biraz uzun sürecek ve zihinsel olarak, Kova ile ilgili mevzuları daha yoğun yaşamamıza neden olacak. Digital konularda bir şeyler yapmak ve teknolojiye biraz daha hâkim olmak istiyorsanız bu dönem sizin için çok daha iyi olacaktır. Merkür Retroya girmeden başlayın derim.

Fikirsel olarak ilişkilerinizde mesafe arayışına girebilirsiniz. Çok sıkı fıkı ilişkiler içinde olmak rahatsız edebilir. Bu dönem de dünya sorunları gibi kollektif alanı ilgilendiren meseleler daha fazla zihninizi kurcalayabilir ki, 20 Ocak-20 Şubat arası zaten Dünya da bir takım olaylar gelişmeye başlayacaktır.

Hayatımızın digital anlamda nasıl geliştiğini ve bireyselleştiğini daha net algıladığımız bir süreç olacak. Özgürlük ve adalet arayışlarının daha fazla yükseldiği ve bunu tüm toplumlara yayılmaya başladığı bir konu olmaya başlayacak. Fikirlerin tartışıldığı bir dünya istiyoruz fikri ön planda ama bundan önce, eski konuların yıkılması gerekiyor ve biraz sancılı bir dönem bizi bekliyor.

Bu dönemde reformist hareketler ve yeni buluşlar gündeme gelebilir. Şimdiye kadar çok fark etmediğimiz kalıplarımızı fark edip, daha orijinal ve farklı bakış açısıyla yaklaştığımız bir süreç içindeyiz. Her şeye açık olmak ve yeniyi kabul etmek gerek. Bu dönem de fikirsel olarak değişmeyi reddedebiliriz ve inançlarımızın daha güçlü bir savunucusu olabiliriz. O yüzden Fark Edin!

* Astrolog Sitare İnal'ı sosyal medya hesaplarından da takip edebilirsiniz *

https://www.youtube.com/c/ sitare

https://www.instagram.com/sitareastroloji

https://www.facebook.com/sitare.inal

https://twitter.com/sitareinal