2 Ekim Koç Burcu Dolunay: Yoğun ve stresliyiz

Yoğun, stresli bir dolunay. Hırslıyız ve arzu ettiğimiz şeye sahip olmak için çok daha güçlü bir istek duyacağız.

Bu dönemde riskli konulardan uzak durulması gerektiğini hep söylüyorum. Dayanıklılık görünmeye ve tahammül etmeye hazırız, güçlüyüz. Bu dayanıklılığımızın test edildiği bir dönemdeyiz. Cesaret sınavları veriyoruz. Bu durum kendimizi iyi tanımamız ve sınırlarımızı görmemiz için iyi ama diğer yandan çok ağır. Dünya’yı değiştiren güçlü enerjiler, bizim küçük dünyamızda da etkisini şiddetli bir şekilde gösteriyor.

Karmaşık günlerden geçiyoruz aslında, sinirlerimizi kontrol etmek güç olacak, bu birkaç gün tepkisel davranabiliriz. Dolunayın yoğun etkisiyle kendinizi çatışma içinde bulabilirsiniz. Motive olduğunuz konularda aklı salim kararlar aldığınıza emin olun.

Sert ve zorlayıcı koşullar altındayken verdiğiniz tepkiler uzun süreli ilişkilerinizde önemli olacak. Bu dönemleri güçlü ve güvenilir bir şekilde atlatmak çok değerli. Dışarıdan gelen, kontrol edemediğiniz öfkeye karşı uyanık olun.

İlişkilerinizde dengeli olmaya özen gösterin. Temmuzdan bu yana uğraştığınız konular tekrar gündeme gelebilir ve duygusal yaralar açabilir. Güçlü ve cesaretli olmak zorunda kalmak sizi incitebilir. Ama bir yandan da sizi güçlendirecek nokta burası.

Öldürmeyen şey güçlendirir mottonuz olabilir bu dolunayda...

* Astrolog Sitare İnal'ı sosyal medya hesaplarından da takip edebilirsiniz *

https://www.youtube.com/c/ sitare

https://www.instagram.com/sitareastroloji

https://www.facebook.com/sitare.inal

https://twitter.com/sitareinal