Sürecin Virajlarından Birini Dönüyoruz

Bu dönem hem ülkelerin tavırları açısından hem de kişisel konularımız ile ilgili önemli günlerden geçiyoruz. Bu ayın en önemli haftası diyebilirim. Ocak ayından beri olaylar nasıl katlanarak ilerledi ise bu ayla birlikte aynı konunun farklı bir dalgasıyla baş başayız.

Mart ayında Pandemi sürecinin ciddi anlamda hayatımızı etkilediği sürecin daha kontrolsüz gerçekleşeceği bir dönem içindeyiz. Yılın ortasına kadar; Jüpiter, Satürn ve Plüton birleşimine; Mars sakin ve kontrollü bir şekilde etki ederken artık Mars daha kontrolsüz ve sert ve tepkisel olarak etki etmeye başladı.

2020’nin ilk altı ayında hayatınızda olan değişikliklerin bir benzerini yaşarken artık yerimizde oturmak ve kontrol altında olmak istemeyeceğiz. ‘’İmkansızı iste canımı ye’’ :D durumu söz konusu, absürt bir komedi. Yine bir hayatta kalma mücadelesi içindeyiz ama bu seferki koşullar daha çok sertleşebilir. Finansal ve siyasi konuların sosyal tavrımızla biraz da yön çizdiği durumlar ortaya çıkacak. Şuan sakinmiş gibi olsa da ilk 6 ay ile bundan sonraki 6 ay arasındaki farklılığı yavaş yavaş sezinlemeye başlayacağız.

Hayatımıza dayatılan şeylere karşı duracağız. Güç gösterileri yapacağız ve tepkilerimizi sert bir şekilde ortaya koyarak yapacağız. Bir yerlere sakladığımız öfkemizi artık kontrol etmek istemeyeceğiz. Kazanmak için ses çıkaracağız. Bununla birlikte kadın hareketleri, cinsellikle ilgili konular, baskılar, hoyratlıklar artacak. Pek kimse susmayacak. Bu kişisel hayatımızda da bizi manipüle eden, zorlayan kişilere karşı pek sakin kalamayacağımızı gösteriyor ki kontrol biraz elden kaçacak gibi duruyor.

* Astrolog Sitare İnal'ı sosyal medya hesaplarından da takip edebilirsiniz *

https://www.youtube.com/c/ sitare

https://www.instagram.com/sitareastroloji

https://www.facebook.com/sitare.inal

https://twitter.com/sitareinal