Venüs Geri Hareketi Biterse…

26 Haziran itibariyle bir Venüs Retro’sunu daha geri de bıraktık. Venüs 26 Haziran’dan 7 Ağustos’a kadar İkizler Burcunda seyrine devam edecek.

Artık duygusal mevzularda daha aklı başında davranabilirsiniz. Kısıtlanmışlık hissinin, sevgiyi sorgulamaların bittiği, kendinizle daha barışık olduğunuz zamanlara geri dönüş başladı. Sorunlar tamamen ortadan kalkmasa da iç sıkıntınızın bir nebze azaldığını hissetmeye başlayabilirsiniz.

Bu dönemde çok derin ilişkiler yerine daha fazla sohbet edebileceğiniz kafa dengi insanlarla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Dışa dönük ve canlı olacağınız zamanlar. Kafa karışıklıklarının bittiği, ilişkilerin hız kazanacağı dönemler başlıyor. Birkaç gün içinde Mars’ın da Koç burcuna geçeceğini düşünürsek ve halen Merkür geri hareketine devam ediyor da olsa; hayatınızın hızlanacağını ve daha renkleneceğini söyleyebilirim. Konuşmalar ve düşünceler endişe barındırsa da hareketleriniz daha iddialı ve kendinden emin olacak gibi. Düşünmeden konuşmayın derim, yoksa başladığınız yere dönmeseniz de olay nerelere geldi dememeniz için sakin ve aklı başında davranmanız iyi olur.

Sorumsuz ve başınıza buyruk davranabilirsiniz. Eğlenceli ve çocuksu şeyler yapmaktan keyif alabilirsiniz. Sosyal ortamlarınızı genişletmek ve hayatta daha aktif olmak isteyebilirsiniz. İşlerinizde ve ilişkilerinizde daha cesaretli, direkt ve net olabilirsiniz. Bu, zaman zaman küstahlık boyutuna da gelebilir. Pandeminin karışıklığı içinden bir nebzede olsa çıkmışken, kendinizi böyle bir özgürlük içinde bulmak, dağılmanıza neden olabilir. Her şeyi yapabilecek özgürlük, biliyorsunuz ki her zaman özgürlük değildir. Enerjiyi pozitif yönde kullanmak lazım. Hırçınlaşmadan, ani tepkilerinizi kontrol ederek devam ederseniz daha iyi sonuçlar alırsınız.

Burcunuza göre hayatınızdaki hangi konuları etkileyeceğine bakacak olursak;

Koç Burcu: Eğitim ve iletişim, yazışma, teknik ve ticari işlerinizde rahatlamalar olacağı gibi, gündelik işlerinizde ve ilişkileriniz de hızlanmalar olabilir. Yakın çevrenizdekilerle daha fazla bir araya gelebilirsiniz. Arzuladığınız şeyleri yapmak için fırsatınız olacak.

Boğa Burcu: Yeteneklerinizi, kaynaklarınızı daha rahat kullanmaya başlayabilirsiniz. Harcamalara dikkat. Bununla birlikte hazır olmadığınız konularda hızlı adımlar atmak sizi gergin kılabilir. Çalışma ortamlarında yaşanacak gerginliklerden uzak durmaya çalışın.

İkizler Burcu: Kişisel konular, gündelik yaşamınız ile ilgili konularda, ilişkilerinizde daha rahat ve özgür olabilirsiniz. Geleceğinizi şekillendirmek için büyük bir arzu içine girebilirsiniz. İlişkileriniz de ipler sizin elinizde tadını çıkarın.

Yengeç Burcu: Bilinçaltınız, çalışma hayatınız, ilişkilerinizde ön göremediğiniz koşullar gündeme gelebilir. Kör noktanıza gelen konularda sabırlı olmalısınız. Toplum önünde görüldüğünüz yerlerde gelişmeler olabilir.

Aslan Burcu: Gelecek planlarınız, arkadaş ve sosyal çevrenizle ilgili mevzularda keyifli gelişmeler olabilir. Daha dışa dönük olmak sizi rahatlatacaktır. Bu dönemde inandığınız şeyler mücadelesini verdiğiniz konulara hız kazandıracaksınız.

Başak Burcu: İş hayatınız, yöneticilerle olan ilişkilerinizde rahatlamalar olabilir. İşlerinizdeki gelişmeler sizi rahatlatacak. Hayatınıza kattığınız şeylerdeki ilerlemeleri kontrol etmek güçleşebilir. Hızlı değişkenleri yönetmek zor olabilir.

Terazi Burcu: Uluslararası konular, yayıncılık, akademi ile ilgili konularla ilgileniyorsanız gelişmeler olabilir. Hayat felsefeleriniz ilgili konularda ve ilişkilerinizde daha rahatlayacaksınız. Eşinizle veya ortağınızla ilgili mevzularda ani yükselmeler olabilir.

Akrep Burcu: Finansal konular, eşin veya ortağın parası gibi konularda rahatlamalar olacaktır. Yine de siz ilişkilerinizdeki krizleri göz ardı etmeyin derim. Çalışma ortamında karışan durumları yönetmekte zorlanabilirsiniz. Sağlığınıza özen gösterin.

Yay Burcu: Eş ve/veya ortağınızla ilgili konular daha rahatlayacaktır. İletişim problemleri yavaş yavaş ortadan kalkabilir. Yine de karşınızdakinin elinin daha güçlü olduğunu hissedebilirsiniz. Aşkta ve çocuklarla ilgili konularda hızlı kararlar alabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Çalışma ortamınız, iş arkadaşlarınız, hizmet alıp verdiğiniz yerlerdeki koşullar rahatlayacaktır. Sağlığınız ilgili konular da olumlu gelişmeler olabilir. Aile içinde ani gelişmeler gündeme gelebilir. Hızlı kararlar alabilirsiniz.

Kova Burcu: Aşk hayatınızla ve çocuklarınızla ilgili mevzular da keyifli gelişmeler var. Ağzınızın tadı yerine geliyor. Sizi mutlu eden şeylere rahatlıkla yönelebilirsiniz. İletişimde tepkilerinizi kontrol etmekte güçlük çekebilirsiniz. Eğitim ve ticari konular hız kazanabilir.

Balık Burcu: Ev ve aile konularında daha rahatlayacaksınız. Huzurunuzun yerine geldiğini hissedebilirsiniz. Entelektüel ve dışa dönük tarafınız ortaya çıkacak. Yetenekli olduğunuz konularda harekete geçebilirsiniz. Harcamalarınızda artış olabilir.