Karışık ve Bir O Kadar da Cesaretli Günler İçindeyiz…

1 - 12 Haziran arasında koşulların değiştiği günler içindeyiz demek yanlış olmaz ve 5 Haziran’daki tutulmanın da bu enerjiden etkilendiğini söylemek gerek. O konudaki yazımı da önümüzdeki günlerde okuyacaksınız.

Demek ki Haziran ayının ilk yarısında değişken koşullar söz konusu. Hareketli, canlı ama bir o kadar karışık ve net olmayan tutumlar içinde kalacağız. Kafamızın içinde koşulların bulanıklığı ile savaşabiliriz. Eğlenceli ve keyifli ilerlediğini düşündüğümüz şeyler geri planda duygularımızı karıştırıyor olabilir. Zaten ilişkilerde bir huzursuzluk var. Tanımlayamadığımız bir şeyler içinde karışmış hissedebiliriz. Haziran’ın sonuna kadar hayatımızdan bir netlik beklememiz pek söz konusu değil.

Kafamızın içinde ne istediğimizi ve nereye varmak istediğimizi bilsek de olayların sandığımız kadar dingin gitmediğini hissedebiliriz. Yine de istediğimizi elde etmek, başarmak için kendimizi ideallerimizi ortaya koyabiliriz. Tutulmanın verdiği enerjiyle atılgan cesur ve coşkulu hissedebiliriz. Bir süredir aklımızda olan konuları hayatımızda gerçekleştirmek için itici güç bulacağız bu dönemde. Venüs Retro’sunun hala devam ettiğini ve duyguların huzursuz olduğunu, mücadele ettiğimiz konuda netlik içinde olunmadığını hatırlatırım. Koşullar karışık, istekler yüzeysel, tepkiler heyecanlı. Bugünlerde yaptığımız şeyler daha güdüsel ve dürtüsel olabilir. Kendimizle mücadele ettiğimiz şeylere de yenilebiliriz. Harekete geçirecek bir enerji var ama doğru kullanmak şart. Balıklama daldığımız konularda hata yapma riskimiz olabilir. Fevri kararlarla değil, önünü arkasını düşündüğümüz şeyler için harekete geçmeliyiz ama bu dönemde ancak bunu yapmak zor olabilir.

Duygularım derya deniz, nereye akarsa oraya varırım diyebiliriz. Kendimize güvenen bir tavırla ve cesaretimizi de elden bırakmadan duygularımızın götürdüğü yere gidebiliriz. Bulanık ve hayal ettiğimiz koşulları elde etmek için canlı ve heyecanlı olabiliriz. Arzu ettiğimiz şeylere sahip olmak için risk almaya ve savaşa girmeye hazırız.

Bakalım burcunuza ve yükselen burcunuza göre hayatınızın hangi alanlarında bu konuları daha yoğun yaşayacaksınız;

Koç Burcu: İletişim, eğitim, ticari konular, yakın çevrenizle ilgili koşullar kafa karıştırıcı olabilir. Çalışma hayatınızda kendinizi ifade etme için kendinizi daha fazla ön plana çıkarma isteği içinde olabilirsiniz.

Boğa Burcu: Yetenekli olduğunuz konular ve kaynaklarınız yani maddi konularınızı gelecek planlarınızla ilgili planlarınızla aynı potada eritmeyi başarmanız gerekiyor.

İkizler Burcu: Kişisel gündelik olaylarınız, zekanızla ilgili mevzuları toplum önünde göründüğünüz yer mesela iş yerinize taşımak ve kendinizle ilgili bir konuda harekete geçmek isteyebilirsiniz.

Yengeç Burcu: Hayatınızda inançlarınızı hayat felsefelerinizi sorgulayabilirsiniz. Zekanızı veya bilinçaltınızın daha karışık olduğu bir dönem olabilir.

Aslan Burcu: Miras, bankadaki paralar, eşinizin veya ortağınızın maddi konularıyla ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Buralardan planlarınız için destek isteyebilirsiniz.

Başak Burcu: Eşinizle veya ortağınızla ilgili mevzu toplum önünde görünmenizle alakalı bir konuya vesile olabilir. İşinizle ilgili bir konuda eşiniz itici güç olabilir.

Terazi Burcu: Çalışma ortamınız veya iş arkadaşlarınızla ilgili mevzu hayat felsefenizle ilgili konuyu tetiklemiş olabilir. Yabancılar, medya, yayıncılık, akademik konularda hareket alanı oluşturmuş olabilir.

Akrep Burcu: Aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili konular finansal anlamda sizi kriz çözmenize neden olacak bir olayın içine sokmuş olabilir. Finansal anlamda destek almak isteyebilirsiniz.

Yay Burcu: Ev ve aile hayatınızla ilgili konularda eşinizle tartışma veya netleşmeyen konular içinde kalabilirsiniz. Eşinizin hayatında zorlandığı konuyu eve taşımış olabilir.

Oğlak Burcu: Çalışma arkadaşlarınız ve ortamınızla ilgili konularda iletişim sorunları içinde olabilirsiniz. Teknik ve ticari konularda hızlı risk almayın.

Kova Burcu: Yetenekli olduğunuz konularda ve hayattaki kaynaklarınızı aşk hayatınız ve çocuklarla ilgili mevzular için kullanabilirsiniz.

Balık Burcu: Kişisel, gündelik hayatınızla ilgili konularla ev ve aile mevzularınızda kafanız karışık olabilir. Beklenti içinde olduğunuz şeyler için mücadele içinde olabilirsiniz.