24 Mart Yeni Ay ve Türkiye

Koç burcundaki bu yeni ay ülkemiz açısından tehdit içerikli ve kadersel konuları içinde barındırıyor. Ani ve hızlı bir şekilde yeni kararlar gündeme gelebilir. Türkiye’nin en büyük sorunlarından biri zamanında alınmayan akılcı kararlar hep sonrasında başına çorap örmüştür.

Bu 4. evdeki Terazi Burcundaki Mars gezegeni bu konuda ülkemize pek rahat vermemektedir. Bu yeni ay natal haritadaki marsı tetiklemektedir. Yani geç kalınmış olsa da hızlıca karar alınacak durumları göstermektedir.

Ne yapacağımızı tek başına belirlemekte güçlük çeken milletiz ve başkanlarımızda da aynı problem var ve bu durum bu yeni ay içinde tekrar tetiklenecek gibi duruyor. Bu dönemde bir karantina kararı gelebilir.

Bu hafta pek sakin geçmeyecek gibi, ülke içinde ve dünyadaki yerimizde atak davranmamız gereken koşullar ön planda. Bu özellikle ikili ilişkilerimizde ve düşmanlarımız veya ortak hareket ettiğimiz devletlerle ilgili konularda kadersel bir çaba gerektirdiğini de söylemeliyim.

Bu yeni ay ile birlikte ne kadar zor olsa da akılcı ve sağ duyu ile hareket etmemiz gerekir. Gereğinden fazla sert çıkışlar yapmamalı ve liderlik özelliklerimizi ortaya koyarken fazla yıkıcı olmamalıyız.

Bu kişisel hayatımızla da doğrudan ilişkili, sert ve mücadeleci bir yeni ay. Hızlı, ani ve sağduyulu davranmanız gereken durumlarla karşılaşabilirsiniz. Hayatta kalma mücadelesinin artacağı ve zorunlu olarak yapmak durumunda kalacağımız şeylerle başa çıkacağımız bir dönem. Gittikçe sertleşen bu durum için hızlı kararlar alınabilir.

Ruhsal ve dinsel konular daha fazla ön plana çıkabilir. İnançlarla ilgili konularda hassasiyetler artabilir. Aldanmalar ve aldatılmalara karşı dikkatli olmakta, her söylenilene inanmamakta fayda var. Dalgınlık ve iletişim sorunları yaşanabilir.

Burçlarınıza göre yeni ayda sert, ani ve kadersel bir başlangıç yaşayabilirsiniz. Konular şöyle;

Koç Burcu: Kişisel konular, gündelik yaşamınız, eş ve ortaklar ilgili konular

Boğa Burcu: Bilinçaltınız, çalışma hayatınız, ön göremediğiniz koşullar

İkizler Burcu: Gelecek planlarınız, arkadaş ve sosyal çevrenizle ilgili mevzular

Yengeç Burcu: İş hayatınız, yöneticilerle olan ilişkiler, anne

Aslan Burcu: Uluslararası konular, yayıncılık, akademi, hayat felsefeleriniz

Başak Burcu: Parasal konular, eşin veya ortağın parası, kriz getiren mevzular

Terazi Burcu: Eş ve/veya ortağınızla ilgili konular, ilişkiler

Akrep Burcu: Çalışma ortamınız, iş arkadaşlarınız, hizmet alıp verdiğiniz yerler ve sağlığınız

Yay Burcu: Aşk hayatınız, çocuklarınızla ilgili mevzular, keyif aldığınız şeyler

Oğlak Burcu: Ev aile konuları, geçmişteki mevzular, anne-baba

Kova Burcu: Eğitim ve iletişim konularında. Teknik ve ticari işlerinizde

Balık Burcu: Yetenekleriniz ve para ile ilgili konularınızda

Etiketler
Türkiye