Algımız Bulanıklaşabilir - Merkür Balık Burcunda 16 Mart – 11 Nisan

Tam bu dönemde Merkür’ün Balık burcunda yerleşmiş olması, hepimizin kafasının çok karışık olduğunu ve karar almakta zorlandığımız bir dönemden geçtiğimizi...

Tam bu dönemde Merkür’ün Balık burcunda yerleşmiş olması, hepimizin kafasının çok karışık olduğunu ve karar almakta zorlandığımız bir dönemden geçtiğimizi gösteriyor. Yaşadığınız olayların detaylarına hakim olamadığınız konuları gösteriyor. Duygusal aldanmaların sizi yaralayabileceği konular gelişebilir. Yaptığınız davranışların ve aldığımız kararların duygusal olacağını unutmadan hareket etmekte fayda var. Bu dönemde kararsızlıklar ve aldanmalar artabilir. Olayları net görmekte zorlanabiliriz. Bununla birlikte hiç farkına varmadığımız şeyleri yakalamak için iyi bir fırsat. Sanat ve yaratıcılık işleriyle uğraşıyorsanız sizin için keyifli zamanlar. Bu dönemde hayal gücümüzün daha arttığını hissedeceğiz. Bununla birlikte fedakarlık yapmak ve diğer canlılara karşı empati içinde olabiliriz. İşlerinizde ve düşüncelerinizde istikrarsızlık olabilir. Kararlarınızı hayata geçirmekte zorlanabilirsiniz. Dağılan düşünceleri toparlamak zor olabilir. Özellikle Nisan ayının ilk haftasın da bu durum daha baskın hale gelebilir.

Burçlarınıza göre;

Koç Burcu: Kafanız iyice karışabilir ve olayları ön görmekte zorlanabilirsiniz. Özellikle çalışma ortamınız ve iş arkadaşlarınız ile ilgili konularda olabilir. Sağlığınıza önem verin.

Boğa Burcu: Gelecek planlarınız, arkadaşlarınızla ilgili konularda karar almakta zorlanabilirsiniz. Çocuklarınızla ve hobilerinizle ilgili hızlı hareket etmek zor olabilir.

İkizler Burcu: İş yaşamınızda, yöneticilerle ilgili konularda duygusal davranabilirsiniz. Ev meselelerinizi işe taşımamaya özen gösterin.

Yengeç Burcu: Fedakarlık yapmanız gereken konular olabilir. Eğitim, yabancılar, medya gibi konularda kararlar almanız gerekebilir.

Aslan Burcu: Parasal konularda dikkatsizlikler olabilir. Eşinizden veya ortağınızdan gelen paralarla ilgili veya sizi zorlayan konularda krizler olabilir.

Başak Burcu: Eşinizle ve ortağınızla ilgili konular sizi dağıtabilir. Kararlarınızda duygularınızın esiri olabilirsiniz. Gerçekçi tavrınız bitebilir.

Terazi Burcu: Çalışma ortamı ve çalışma arkadaşlarınızla ilgili konularda hızlı karar almakta zorlanabilirsiniz. Sağlık konuları önemli.

Akrep Burcu: Yaratıcılığınızın arttığını hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızla ve keyif aldığınız konularda gelişmeler olabilir. Çocuklarınızla ilgili karar almak zor olabilir.

Yay Burcu: Ev aile konularında hassasiyetler artabilir. Geçmiş konular açılabilir. İşlerinizi eve taşıyabilirsiniz.

Oğlak Burcu: İletişim, eğitimle ilgili konularda yanlış anlaşılmalar olabilir. Teknik konularda ve ticari işlerinizde karar almakta zorlanabilirsiniz.

Kova Burcu: Yeteneklerinizle ilgili konularda daha yaratıcı olabilirsiniz. Maddi konularda fedakarlık yapmanız gerekebilir. Aldanmalara dikkat edin.

Balık Burcu: Kişisel konularda aksamalar olabilir. Eşiniz veya ortağınızla ilgili konularda uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.