23 Şubat’ta Balık Burcunda Yeniay

Bu yeni ay ile ruhsal farkındalığınıza bir adım daha yaklaşabilecek miyiz? Merkür Retrosu’yla birleşen bu yeni ay, bizi farklı yollara sürükleyecek gibi...

Bu yeni ay ile ruhsal farkındalığınıza bir adım daha yaklaşabilecek miyiz? Merkür Retrosu’yla birleşen bu yeni ay, bizi farklı yollara sürükleyecek gibi duruyor. Sorunlarımıza hiç bakmadığımız bir yol sunabilir, bambaşka çözümler getirebilir. Yolculuğumuzun bu noktasında hayatınıza yeni kapıların açılması dileğiyle.

Tabi bazen bu açılan kapıları fark etmiyor olabiliyoruz. Yeni konuları heyecanla beklerken oralara girmek, yeni şeyler keşfetmek, biraz da olsa kendi düzenimizin dengesizleşmesi keyfimizi kaçırıyor. Genelde yeni deneyimlerin hiç keyfimizi kaçırmayan şeyler olması gerekiyor ama hayatımızda pek öyle olmuyor.

Danışanlarımın hemen sorduğu ilk şey, benim için iyi mi olacak kötü mü? Yeni olasılıklarla dolu, bitişle birlikte yeni şeylerin giriyor olması güzelken bile, eskiyi bırakmak sandığımız kadar kolay olmuyor. Balık burcunun en sevdiğim konusu hele de bir Başak yükselen olarak öğrenmek zorunda olduğum, mottosu olan ‘’Akışta Kalmak’’ dileğiyle diyorum bu yeni ayda.

Hayat bizi kararlı olmak konusunda biraz sınayacak gibi duruyor. Fedakarlık etmemiz gereken, empati ile yaklaşmamız gereken durumlar varken, bir yandan güçlü bir savaş vereceğiz sanki. Hayatla kavga etmeden, hırslarımıza yenilmeden verebilecek miyiz bu mücadelemizi? Sakin sakin ilerlerken bir yandan ani konular gündeme gelebilir. Neyse ki bunlar destekleyici. Bir anda bizi kendimize getirip eksiğimizi gösterebilir. Heyecanımıza yenik düşmemek şartıyla tabi ki. Üzerimizdeki ölü toprağını atan ve bizi hareketlenmemiz için itekleyen bir güç olacak gibi duruyor. Belki bu hareket kabiliyeti bazılarımız için teslim olmayı gerektirirken, fazla teslimiyetçi olanlarımız için de harekete geçirici bir unsur gibi görülebilir. Aynı balık burcu gibi içinde bütün dualite (ikilik) mevzusunu barındıran güçlü bir yeni ay bizi bekliyor.

Burcunuza ve yükselen burcunuza göre;

Koç; Bilinçaltı, zihninizin gerisine attığınız meseleler, kapalı alanda kalan mevzular,

Boğa; Gelecek umutlarınız, arkadaşlarınız, sosyal ortamlarınız, mesleki gruplardaki insanlarla ilişkileriniz,

İkizler; İş yaşamı, yöneticinizle ilişkiniz, anne-babanızla ilgili konular, toplum önünde var olduğunuz işler,

Yengeç; Hayatta inandığınız mevzular, yabancılar, yayıncılık, medya, akademik konular,

Aslan; Finansal konularınız, yatırımlar, eş ve ortağın parası, sizi krize sokan konular,

Başak; Eşinizle ve/veya ortağınızla ilgili konular,

Terazi; Çalışma ortamınız, iş arkadaşlarınız, hizmet aldığınız kişiler, sağlığınızla ilgili konular,

Akrep; Aşk hayatınız, çocuklarınız, hobileriniz, keyif aldığınız şeylerle ilgili konular,

Yay; Ev hayatınız, ailenizle ilgili mevzular, bu konulardaki değişiklikler, geçmişteki konular,

Oğlak; İletişim, eğitim, teknik, ticari konular, yakın çevreniz, kardeşleriniz, kısa yolculuklar,

Kova; Kaynaklarınız, yetenekleriniz, maddi konular,

Balık; Sizinle ilgili, kişisel ve gündelik hayatınızla ilgili mevzular.