Türk milleti mahvedilemez

Şımarık, küstah, haddini bilmez, eli kanlı, terörist müttefiki Donald Trump "Kürtlere saldırırlarsa Türkiye'yi ekonomik olarak mahvedeceğiz” diye Tweet...

Şımarık, küstah, haddini bilmez, eli kanlı, terörist müttefiki Donald Trump "Kürtlere saldırırlarsa Türkiye'yi ekonomik olarak mahvedeceğiz” diye Tweet attı.

Ey, Türkiye düşmanı Trump,

1974’de Kıbrıs Barış Harekatı sonrası Amerika’nın ülkeme uyguladığı ekonomik ambargoyu yaşayan bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak sana diyorum ki;

Türk Silahlı Kuvvetleri Fırat’ın doğusunda PKK uzantısı PYD/YPG terör örgütüne karşı askeri harekat başlatacak ve kazdıkları çukurlara o teröristleri gömecek.

“Türkiye'yi ekonomik olarak mahvedeceğiz” diyorsun ama bil ki Büyük Türk Milleti asla mahvedilemez…

Ayrıca içimizdeki vatan haini düşmanlar hariç 80 milyon Türk vatandaşının da beni gibi mahvolmaya hazır olduğumuzu sana buradan haykırıyorum.

Bir dolar 10 lira mı olacak? Olsun…

Yabancı sermaye gelmeyecek mi? Gelmesin…

Ekonomimiz dibe mi vuracak? Vursun…

Amerikan bize Petriot, F-35 ve silah satmayacak mı? Satmasın…

Osmanlıyı parçalayan, Anadolu’muzu dört bir işgal eden emperyalist ülkelerle savaşarak Türkiye Cumhuriyeti Devletini Gazi Mustafa Kemal önderliğinde kuran büyük Türk milleti senin tehditlerine asla pabuç bırakmaz.

NATO müttefiki saydığımız Amerika ve Başkanı Trump bilsinler ki iktidarı ile muhalefeti ile tek yumruk olur, kuru ekmek yer ama senin tehditlerin karşısında terörle ve teröristlerle mücadelede geri adım asla atmayız.

ŞU BOLTON’U KAÇIDIK YA

Türkiye’ye gelirken İsrail’e uğrayıp, “Türkler, Kürt’lere katliam kıyım yapacak” iftira eden Amerikan Başkanı Donald Trump'ın Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton Ankara’ya geldi.

Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın ile görüşerek bir kırmızı dosya alıp, elini kolunu sallayarak Türkiye’den ayrıldı.

2008 yılında AKP tarafından yeniden düzenlenen Türk Ceza Kanunun 301. Maddesinde çok önemli değişiklikler yapıldı.

Yasada yer alan “Türklüğü” kelimesi “Türk Milletini”,

“Cumhuriyeti” kelimesi de “Türkiye Cumhuriyeti Devletini” şeklinde değiştirildi. (Değişik: 30.4.2008 - 5759/1. Md.)

Madde başlığı: “Türk Milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Devletin kurum ve organlarını aşağılama” şeklinde…

Ve en önemli 2 madde şöyle:

“(1) Türk Milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Türkiye Büyük Millet Meclisini, Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ve Devletin yargı organlarını alenen aşağılayan kişi, altı aydan iki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(2) Devletin askerî veya emniyet teşkilatını alenen aşağılayan kişi, birinci fıkra hükmüne göre cezalandırılır.”

Bu Bolton Türkiye’yi, “Kürt halkına katliam yapacak” diye suçladı ya,

Türk Ceza Kanunun bu maddesi gereği Trump’ın o Bolton adlı danışmanını bir Cumhuriyet Savcısı çıkıp da gözaltına almadı ya…

Cumhurbaşkanlığı sözcüsü Büyükelçi İbrahim Kalın bu Bolton ile görüştü ya,

Yanarım da buna yanarım…

Siz bu küstah Amerikalıları tutuklamak yerine müttefik sanarak muhatap alır ve sözlerini duymazdan anlamazlıktan gelirseniz;

Başkanı da Türkiye’yi mahvetmekle tehdit eder…