Okan Bayülgen seksi bırakmış mı?

KAYDA GEÇSİN Bu ülkede ne varsa , basının , sanayinin, tıbbın , ilmin , bilimin , kültürün, arazilerin , göllerin , nehirlerin , isimlerin , şehirlerin ...

KAYDA GEÇSİN

Bu ülkede ne varsa , basının , sanayinin, tıbbın , ilmin , bilimin , kültürün, arazilerin , göllerin , nehirlerin , isimlerin , şehirlerin , tarihin , dinlerin doğuştan sahibi mirasçısı ve bütün bunları kendisine emanet edilmiş zanneden bir sapık klik var.

Bunlardan kurtulmak imkansız çünkü kendilerine alternatif diye besledikleri bağnaz , aptal saptal laflar eden , bilim, ilim, karşıtı pozlarda Müslümanlık taslayanlardan tırsanlar çaresiz bunlara susuyorlar , katlanıyorlar , razı geliyorlar.

Halbuki her iki taraf birbirini tamamlıyor , yıllardır böyle geçinip gidiyorlar , süregelen oyun bu . Ve bozulacak diye ödleri kopuyor .

Medya savaşlarıyla bu oyun sanki bir nebze bozuluyor gibi .

Tek kelimeyle kötü bunlar , kötü.

Ben bu kötülüğün anası nedir diye aranırken Okan Bayülgen ‘Bütün kötülüklerin anası seks ‘ diye son noktayı koymuş.

Bu sözlerinin arkasından seksi bıraktığını söylemesi de sürpriz olmadı .

Ne var ki seksi bırakmak uzun yıllar önce vaz geçtiği oyunculuğu bırakmak gibi bir şey değil , doğal dürtüleri var, yani ‘ Ben dün gece jübilemi yaptım , son defa şey yaptım ’ veya ‘ Bu son dizi oynadığım artık sadece hastane işleteceğim ‘ diyip bırakamazsın seksi .

Gelen tekliflere de ‘ Tüh geçen hafta bıraktım özür dilerim yoksa dükkan sizin ‘ diye mazeret olmaz, Kaldı ki Gandi bile eşiyle kaç defa bırkakıp tekrar başlamış , yani seksin tövbe tutmayan bir yanı var .

Tabiat öyle bir ayarlamış ki sen onu bırakamıyorsun , ancak o seni bırakıyor , ve bunu da genellikle gizliyorsun ki geçmiş olsuna gelen gidenle uğraşılmasın . Malum bizde duyan gelir geçmiş olsuna ve genellikle bu dertten muzdarip başkalarından örnek verir teselli olsun diye , ‘Bizim enişteninkide şey olmuyor’ gibilerden , böyle tatlı dangalaklarımız vardır .

Bu arada Nurseli İdiz bu konuya duyarsız kalmayıp Okan Bayülgen için, "Arkadaşımdır, esprilidir, zekidir. Tiyatroda birlikte sahne aldık, oyunculuğu çok iyidir" şeklinde konuşmuş .

‘Yaptıklarına saysın ‘ sözleri ise çok esprili olmuş , ilk defa işitiyorum , seks isteyenlere ‘Yaptıklarınıza sayın mı ‘ denecek anlamadım tam Nurseli aç biraz .

Yemek de yediklerine saymak lazım , aç kalacaklar herhalde , sen çok yaşa Nurseli ve hep böyle kal .

Oyuncuların birbirlerine ‘oyunculuğu iyidir’ diye kefil olmalarını hep tuhaf karşılamışımdır, kefil olan otorite oluyor herhalde !

Saniyen insan arkadaşı için kötü oyuncudur der mi, zaten arkadaş olmayanlar bile birbirlerine iyi oyuncudur diyip duruyorlar , böylece ülkede kötü oyuncu kalmadı .

Dili sürçen, ayağı seken, kıçını zor kaldıran, sesi bir tarafına kaçmış , hiperaktif her düşünceye mimik uyduran , heceleyerek konuşan , kelimeleri yanlış vurgulayan dünya çapında oyuncularımız oluştu . Hayran kitleleri takipçileri ciddi bir nüfus olunca özeleştiri yapmaları da imkansız hani davadan dönmüş gibi olacaklar !

Bu güruhu sıçratmamak için aklıbaşında durumun farkında insanlar bile ‘Çok iyi aktördür’ filan diyorlar.

Konuyu dağıtmayalım,

Ben Okan’ın seksi bırakmasını son derece cesur bir değişim olarak gördüm , ancak nüfusu % 99 Müslüman olan ülkemizde bu imkansız , realist değil , Okan ki ikide bir Elmalı’nın Kuran mealinden telif alıyor musunuz sorusuna muhatap bir mümin Elmalılı ahfadıdır, bunu bilmez mi ?

İslamiyet seksi bırakmaya engeldir, daha geçenlerde basında yer aldı , Prof. Dr. Cevat Akşit, Süleymaniye Camii’nde verdiği “İslam’da Cinsel İlişki Adabı” konulu vaazda konuyla ilgili hadis–i şeriflerden örnek vererek ikinci ilişki istenirse daha hoş olması için ne yapılması gerektiğini anlattı.’ Diye yazmışlar .

Ayrıntıya girmeyeceğim , bu konularda çok yazan çizen , vaaz veren var bırak seksi bırakmayı Müslümanlar camii vaazlarında 2. turda ne yapılması gerektiğini tavsiye ediyor be Okan kardeş .

Okan şaka yapıyor , ben bıraktım diyip herkese bıraktırıp sonra ortalığı silip süpürüp başladım diyecek ,

Okan bu , Assange gibi saçını beyaza bile boyabilir, ya da bir gün İstanbul’dan bıktım kızımın adını Bayburt olarak değiştirdim de diyebilir,

Okan şehir kerhanesinin yakınında apartman alıp emlak değerini yükseltmiş bir zekadır , değişik isimlerle her gece aynı program yapmak , saksıları eziktirse bir türlü onurlandırsa bir türlü durumlarla luzumsuz sıkıntılar yaşayıp hatta nasihat filan vermeye bile başladı , onlar bizim Okan’ımız değildi .

Serdar Ortaç’a pembe kazaklar ve giyim seçip öneren , hocası karşısında terbiyesinden ezilip büzülüp şarkısını kesemeyip suratında ne yapayım ifadesiyle bize muzur bakışlar fırlatan Okan’ımız geri geldi , çok sevindim .

Seks her kötülüğün anasıdır dedi , ne zaman , vaazlarda 2 turda ne yapılacağı tavsiye edilirken , yiğit kardeşim benim , umarım seksi bırakmakla kalır kestirip atmaz , onun dönüşü yok ve kaldıramayız .

Okan’ı Louis Armstrong şarkısı ile karşılıyorum

Well Hello Okan

It's so nice to have you back where you belong
You're lookin' swell, Okan
I can tell, Okan
You're still glowin'...you're still crowin'
You're still goin' strong
I feel the room swayin'
While the band's playin'
One of our old favourite songs from way back when
Okan never go away again….

KAYDA GEÇTİK EFENDİM , SAYGIYLA SEVGİYLE

necefugurlu@gmail.com

Etiketler
Okan Bayülgen