Şeyma Subaşı kendi hikayesini yazarken

KAYDA GEÇSİN Medyanın inandırıcılığını yitirmiş olması medya tarafından da kabulleniliyor , medyanın ezelden ebede üst düzey yöneticileri açıkça ifade...

KAYDA GEÇSİN

Medyanın inandırıcılığını yitirmiş olması medya tarafından da kabulleniliyor , medyanın ezelden ebede üst düzey yöneticileri açıkça ifade ediyorlar , işin maddi yönünün faciası da açıklandı.

Ne ilginç , ‘ kimse bize inanmıyor , biz zarar ediyoruz ama sürekli meşhur zengin kahraman çıkartıyoruz ve asla batmıyoruz ‘ diyen bir mantar cinsi medya dünyada bir ilk herhalde!

Kendileri söylüyorlar!

Bir finansıçının dizi maliyet , kazanç tahmini çocuk oyuncağı , bankalar , leasing şirketleriyle olan ilişkiler ise bazı şeyleri tartışmaya açmanın zor olduğu , ulusal güvenliğin birinci planda göz önünde tutulduğu günlerde kolay olmayabilir tamam , ama bütün kahraman vatanseverler medyada , dizilerde mi toplandılar !

Her şeyin bir zamanı olduğuna , bu zamanın ne zaman olduğu kararına , devletin akıl sağduyu ve iradesi kadar ahlakına güveneceğiz . En ufak bir tereddüt yok bunda.

Evet bazı şeyleri tartışmaya açma zaman ve zeminine üst akıllar karar verecek , medya sadece bunlardan biri ama ne var ki sabrı en zorlayanı.

Medyada muhalif , karşı duran gibi yapanların kahir ekseriyetinin ta başından beri işin içinde oldukları halde ses çıkartmamış olmalarına rağmen şimdi şaşırmaları , elbette gerçekten karşı duranları tenzih ederim , can havliyle muhalif pozlarına geçmiş olmalarının da hiç bir etki ve inandırıcılığı olmamasına rağmen hala medyada yer bulmaları hiç hoş değil . Kimse kusura bakmasın bu ne yüzsüzlük yahu.

Bunlara ‘ Susun oturun aşağıya bu söyledikleriniz , geçmişiniz hepsi Show kimseyi inandıramıyorsunuz ‘ denilmesi iktiza ederken hala konuşuyor olmaları , bu iki yüzlülük , enayi yerine konulma hali sabır taşırıyor.

Bunların yerine geçmeye hazır ‘onu alma beni al’ arsızları ise sırada ve gelen gideni aratır dedirtecek cinsten.

Sabır taşınca sel olup konvansiyonel nispeten kontrol altındaki medyadan akmayacak,

Sabır taşması kontrolü yasaklarla nerede ise imkansız internet medyasında başkalarının direksiyonda oturduğu ortamda olacak , buna mani olmanın yolu hesaplaşmayı gerçekten ve kontrollü yapabilmek.

Medyada olup biten kepazelikler sadece para için olmuş olamaz , peki ne içindi , neydi sineye çekilen , uğruna korunan, ve korunabildi mi her ne ise, ve bu böyle daha ne kadar devam edebilecek ve daha ne kadar prodüksiyon medya kahramanlarıyla devam edeceğiz , millet Mars’a giderken.

Asıl güvenlik sorunu bunlar değil mi ?

Bizim medya , sinema kahramanları acıklı filim gecelerinde fik fik ağlamak , iktidar her kimse fark etmez, kendisine verilen şiltleri yalamakla meşguller.

Kimileri seçici pozunda, sevsinler sevsinler .

Durum bu iken Şeyma Subaşı üzerinden medya ve ahlak dersleri vermek nesi ?

Takvim Gazetesinin haberine göre 9 yıllık beraberliklerinin son bir yılı evli olan ‘instagram Fenomeni ‘ Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı Türk halkının sosyal medyadaki kafası karışık tavrını gözler önüne sermişmiş .

Şeyma ve Acun olmasa kafa karışıklığımızda tespit edilemiyecek , Allah ikisinden de Razı olsun. Çok bilimsel bir çalışma olmuş tespit !

Subaşı'nın boşanmadan 1 saat sonra takipçi sayısı 100 bini aşmasın mı mı !

Yahu Şeyma Subaşı ‘instagram fenomeni’ ve bu konuda son derece dürüst,

Şarkıcı olmadığı halde şarkıcıyım

Oyuncu olmadığı halde oyuncuyum

Gazeteci olmadığı halde gazeteciyim

Tarihçi olmadığı halde tarihçiyim

Araştırmacı olmadığı halde araştırmacıyım

Yazar olmadığı halde yazarım filan demiyor .

Velhasıl Şeyma Subaşı olmadığı hiç bir şeyi olduğunu iddia etmiyor , ünvanı medya fenomeni !

Ne iş yapar , Medya fenomeni .

Hatta bu ülkede bu bakımdan en dürüst , konumunu , imkanlarını kullanmamış bir insan , istese dizilerde oynayamaz, program sunamaz, yemek tarif edemez miydi ?

Konser veremez , filim çeviremez miydi ?

Yapmadı , sevdiği adamın peşinde dünyayı gezdi tozdu , adamın onunla geçen son 9 yılı medya ‘guru’ luğunda zirve yaptığı zaman olduğuna göre Şeyma Subaşı’nın Acun Ilıcalı’nın hayatında onu zirveye taşımaya bir katkısı olmalı herhalde , 9 yıl vır vır dır dır ile geçse Acun bu kadar rahat başarılı olur muydu ?

Adam Burnei sultanı gibi zengin olmuş kızın aldığı nafaka dillere dolandı , soyadını geri vermiş bu konuşuluyor, verir verir yahu ! Acun hakkında konuşamayan kim varsa Şeyma Subaşı hakkında konuşmakta , işte Şeyma’nın gücü !

Hemde çocuğunun babasını koruyucu bir güç .

Ahlak , Acun’a soramıyacağını Şeyma’ya sorma der.

Medya fenomeni Şeyma Subaşı’nın , ne hayranı, ne takipçisiyim ne de yaptıklarının ülkesine , insanlığa bir katkısı olduğuna inanırım , belki ileride bu yeteneklerini daha faydalı işler için kullanır ama cesur, ne yaptığını bilen bir kadın .

Böylesi medyaya hiç gelmedi , çağın şifresini çözdü , açık , şeffaf kendi ne ise onu durmadan paylaştı ve dikkatleri üzerine çekti , bu arada Acun yoluna devam etti.

Şeyma Subaşı kendi hikayesini yazdı , şimdi Allah bağışlasın güzeller güzeli çocuğu ile yola devam ediyor .

Mesela Gülben Ergen bunu yakalayamadı , hep adamların hikayeleri öndeydi .

Daha fazla kafa karıştırmadan kayda geçtik , saygıyla efendim elimizden gelen budur.

necefugurlu@gmail.com

Etiketler
Şeyma Subaşı