Hadi Özışık, Fenerbahçe, Kemal Bey'in Mutfak Dolapları Ve SPTV

KAYDA GEÇSİN Hadi Özışık’ın sınır tanımayan gazetecilerden sonra ‘ Muhabbette Sınır Tanımayan Gazeteciler ‘ görüntüsü kendisi tarafından da yanlış...

KAYDA GEÇSİN

Hadi Özışık’ın sınır tanımayan gazetecilerden sonra ‘ Muhabbette Sınır Tanımayan Gazeteciler ‘ görüntüsü kendisi tarafından da yanlış olarak

görüldü ki özür diledi.

Yanlış yanlıştır.

Sanırım bu konuda en net tavrı Barış Yarkadaş ve Gürkan Hacır Ahu Özyurt’un Sağlı sollu Programında ölçüyü kaçırmadan iltimas yapmadan efendice gösterdiler.

Programa Hadi Özışık’ın yerine gelen gazeteci ise bir zamanlar TRT’de yayınlanan Bay Doğru gibiydi, bütün gece ayar ve ders verdi durmadan aynı cümleyi tekrar etti .

Haftaya ders devam edecekse bilelim , yoklama filan yapacaksa sınıf boşalır !

Gazetecilere rehabilitasyon programı şart.

Alışık olmadığımız için böyle şeylere Hadi Özışık olayı patladı ,

bazı ülkelerde ;

Telefonda ilgili bakanla patronu için karton fabrikası pazarlığı yapan adamlar varmış , duyuyoruz , ve ne garip idare ettiği medya kuruluşunda bu olaydan sonra böyle yerde çalışmam deyip istifa eden hiç olmamış , hatta adam hala görevine devam ederken bakan yok olmuş gitmiş , kartonlara ne olmuş ayrıntısını bilemem. Başka bir ülkede oluyor bunlar .

Yine bu ülkede ;

Patronlar zarar eden gazetelerini yan işlerle karlı hale getirip birbirlerine devir ederlerken pek zarar etmiş görünmüyorlarmış , oteller, kuleler, yurtdışında ne ciciler karşılığı, oo ülkelerde gazeteciler yok ki anlatsın !

Bu ülkelerde medya patronları arasında ‘ahh gazetem medyam elimden gitti ‘ diye şikayete eden yok iken çalışanlarında bir şikayet bir şikayet patronumuz magdur oldu diye , halk gülüyormuş ağlanacak hallerine.

Bizde durum farklı alışık değiliz böyle işlere.

Muhalafetten şikayet eden muhalif gazeteci türümüz dünyada bir ilk , bunlar galiba kendileri memleketi idare etsin muhalefet gazetecilik yapsın istiyorlar ! Adınız nedir Mualla

Oh ne Ala ne ala.

Yakında bu gazetecileri IJIC kapak yaparsa şaşmam.

İngiliz ekolü gazetecilerimizden bir tane Francis Stoner Saunders benzeri çıkmadı hoş orada da benzeri yok . Kitabını tavsiye ederim bulursanız .

Bizimkiler arasında bir tanesi lafla saldırının dozunu arttırdı , ağzına geleni söylüyor ‘Pambık ‘ fakat kime niye yırtınıyor belli değil.

Hafta içi ders verenlerden Tandır Kafa ise hem ders veriyor hemde iyi insanlardan ‘Bir sürü’ diye bahsediyor , insanlardan sürü diye bahsedilmez

bu dangalağın ders vermesine daha ne kadar devam edilecek yanındaki kurtarmıyor artık .

Sağlam gazeteciler yok mu elbette var ama hesap sormayı bırakın gazetecilik yapacak halde değiller.

Gazeteciliği sosyete düğün davetlerine çağırılmakla sınırlayan ‘elit’ zihniyetini ayrıca sevsinler .

Elitism, entelektüelizm hümaniter bilimler yıllarca okutulmadan geri gelmez, ‘medya okur yazarlığı’ yla Maaşallah şimdiki hale gelindi.

Pazar gününe milletçe ip bağladık çekiyoruz , SP TV yazılır ESPİTV News Hour okunur , millet bekliyor iki satır bir şey öğreniriz diye.

İlk defa izleyici televizyona kendi böyle isim takmış .

Benden yaşlı dostlarıma yardımcı olmaktan perişanım, kırmak da istemiyorum , kaçta başlıyacak, yoksa kaçırdım mı, başa alabilir miyim , aman başlayınca kaçta olursa uyandır sonra kaldırırlar filan diyenler uyutmuyor.

Sabah 5 de kalkarım ben , lakin 7.30 oldu mu diye soranlara

çalar saat olamam ki .

Bari artık yayın akışı verseler.

Millet birbirine ‘Serdengeçtim’ diye hitap ediyor , böyle bir dizi tutturamayanlara kapak olsun , ders olsun .

Dert bununla bitmiyor Ahh Fenerbahçem ;

Mezarlık ziyaretlerinde amcam , (Turhan Akra( FB Kalas Turan ) babam Orhan Akra ellerinde büyüdüğüm Fenerbahçeli Büyüklerim karşısında suçlu gibi kalıyorum öyle , gıkım çıkmıyor Fatiha unutulur mu mahçubiyetten bu haldeyim Tövbe Yarabbim .

Bütün cenazelerde daima Vefa Bey Kulüp namına taziyelerini bildirmiştir ailemize Başkanımız hapisteyken , lakin şimdi korkarım Fenerbahçe’nin cenazesi kalkarken kendisine taziye bildirecekler .

Maske takmış ön sırada oturuyordu ama tanıdım .

Bu nedir böyle , nerede Fenerbahçe’nin Serdengeçti’leri Fedaileri?

Ne hale getirdiler Fenerbahçeyi , bir sürü palavra sivil toplum yan kuruluş ,

Bu nasıl bir sefalet , yok halalar , tayalar, lalar da oy verecek, yok Damien geldi, Damien gitti , Şimdi Emre’deyiz iki gün sonra Mehmet Barlasda gelebilir belki daha da iyi olur .

Fenerbahçe Sahaya çıktığında Acunla ile Beyaz ‘aslanlar çıktı’ dediğinde iş sarpa sarmaya başlamıştı göremediniz mi ?

Fenerbahçe Aslan olur mu , Kanarya’dır Kanarya .

Kurbağlıdere!de FB yıldönümünde konuşmalardan birinde araya Mandacı Halide Edip sıkıştırmak kimin fikriydi uyanmalıydınız , saçmalamalar hayır getirmez.

Ne olacak şimdi ?

Başarısızlığın hesabı sorulmaz diye mi güveniliyor , yazıklar olsun.

Bu ortamda Yandaş gazetecilerden , Huber Köşkünde Cumhurbaşkanını ağırlıyoruz unutulmaz sözlerinin sahibi ‘Gazeteci’ miz muhalefet liderinin mutfak dolaplarını beğenmemiş, renklileri var diyor sen çok yaşa emi.

Kemal Bey de alem adamdır şimdi dolap kapaklarını değiştirip önünde röportaj verirse şaşmam , Buket Aydın kakahalarından sonra onun karşısına da çıktı , affedici bir yanı var , onun için araya girmemeyi öğrendik.

İltimasın kol gezdiği bir ülkedeyiz, mafya’nın bile iltimas yaptığı ne kadar yeteneksiz, detone varsa koruyup kolladığı bir ülke , bir Bottero vardı da kollamadık mı diyebilirler, bu yeteneksizler kollandıkça Botterolar heder olur gider.

Rehabilitasyon Programı Şart , iyileşmek isteyenlere Mafya Dahil Saygıyla Kayda Geçsin.

Etiketler
Fenerbahçe