‘Kendine Müslüman Tarikatı’ kim yazacak ?

KAYDA GEÇSİN Ne Engin Altan’ın siyasi görüşünü “Ben sağda da solda da durmuyorum, hümanizmde duruyorum. Zaten işim; insan ve duygu” şeklinde açıklaması ki...

KAYDA GEÇSİN

Ne Engin Altan’ın siyasi görüşünü “Ben sağda da solda da durmuyorum, hümanizmde duruyorum. Zaten işim; insan ve duygu” şeklinde açıklaması ki bir duruş söz konusu değil bu sözlerden anlaşılan, halbuki AKP iktidarı da bir duruştur neyse,

Ne Lima’nın Metin Hara’dan sonraki yeni Türk sevgilisi , Adrianna ne çok Türk severmiş ben kalbi Türkler için atan manken birde Naomi’yi duymuştum …

Ne Demet Akalın’ın yeni yoldan 2 saatte İzmire gittiğini açıkladıktan sonra Külliyeden aldığı aferin ,

Ne pek iddialı incelemeler yapan Osmanlı Hanedanı mensubunun mevta yerine meftun kelimesini kullanması ,

Ne Defne Cem çiftinin sabah çıkan ayrılık haberlerini akşam ‘Deli Bunlar’ bakın gülüyoruz ha ha ha yalanlamaları ,

Ne bu yılın tefrikası Demet Şener’in yeni eşiyle illaki evlendik , tanıştırıldık , kız manken oğlan iş adamı , çocuklarda çok özel güzel , İtalya’da yedik içtik , İngiltere’de ev aldık , bu evliliği pek sevdik ısrarlı anlatım açıklamaları ki her gün flash back halini aldılar kimsenin umuru değil.

Kaz dağlarına çıkarılan kuyruklu piano gecikmiş senfoni ve itirazları çala dursun o da kimsenin umuru değil , çalınan onca şey varken Kaz dağlarında piano çalmak nesi canım Fazıl Say !

Anlayın yahu bıktı millet, zaten sıkıntılıdır iyice sıkıldı dayadıkça, dayattıkça nefret etmeye de başlıyor hem dayatanlardan hem dayattırılanlardan .

Yeni şeyler söylemek , yeni şeyler anlatmak hakikaten zor geliyorsa ciddi bir muhayyelesizlik sorunu var demektir .

Müslüman tozu genzine kaçan bunakların Müslüman ahaliyi iyice aptal sanıp gaza getirme teşebbüsleri batıya küfürleri aşağılama ve dolduruşları da kimsenin umuru değil , sadece mide bulandırıcı utanç verici .

Batıda dalacak 16, 17 yy şair oyun yazarını mı buldunuz bula bula Shakespeare’in de pek umuruydu bunlar çok ezik davranışlar.

Kendilerinden başka kimse umurları olmayan insan görünümlü canlılar türedi ,

ne Tayyip Bey, ne Vatan, ne Millet ne CHP , Ne kılıçdaroğlu ne masum insanlar sıkı durum ne dünya , ne yıllarca ekmek kapısı yaptıkları bir zamanların Gülen Medyası yani onlara para kazandıran adam yerine koyan köşeler veren eski dostları da umurları değil ,

‘Kendine Müslüman ‘ bir tarikat bunlar ve tarikatların en zararlısı tehlikelisi .

Bencil kendi çıkarları doğrultusunda hareket eden sadece kendi menfaatlerini gözeten bu insanların bir de utanmadan ekranlarda karşımıza geçip üst perdeden atmasına müsaade etmek hangi idrak, akıl , insafa sığıyor.

Korkutuyorlar mı diyeceğim yok artık koskoca devlet bunların nesinden korkacak üstelik bin tane zaafları ve rezilliklerle dolu kaypak , bir oraya bir buraya geçmişleri ortada iken .

Tek işlevleri uydurmak telaşa vermek , dezenformasyonun dik alası .

Kimsenin umuru değiller Allahtan , öte yandan kimsenin umuru olmamalarına güvenerek piyasada hala salınıyorlar .

Kimsenin umuru olmadıkları için geçinip gidiyorlar , güvenceleri sıfır olmak , iyi mi?

Tarikatlarla ilgili inceleme, gazete yazıları, kitaplar gırla bir gün asıl bu ‘Kendine Müslüman Tarikatı’ nı yazacak cesur bir gazeteci elbette çıkacaktır.

Bir Bekleyişi Kayda Geçelim Efendim. necefugurlu@gmail.com

Etiketler
Müslüman Tarikat