Can Ataklı, Prof. Ersan Şen, Nihat Hatipoğlu, Cemalnur Sargut, Hurma Tüküren Lama Cüppeli, Artur Nihat Hatipoğlu

KAYITLARA GEÇSİN Bize herkes düşman, yanlızız , sanki dünya bize karşı birlik olmuş ebelemek için fırsat arıyorlar , herkesin gözü üstümüzde , bize kötülük...

KAYITLARA GEÇSİN

Bize herkes düşman, yanlızız , sanki dünya bize karşı birlik olmuş ebelemek için fırsat arıyorlar , herkesin gözü üstümüzde , bize kötülük yapmak için sıra bekliyorlar gibi bir psikoloji ile üşütmüş durumdayız .

Bize karşı mesela bilhassa Akdenizin doğusunda gaz meselesinde menfaatleri icabı birleşenler cirit atıyor bu doğru , ve iş ciddi .

Almanya, Hollanda Irak’tan askerlerini çektiler, bu işlerden anlayanlar ABD geliyor diyorlar. Bu işte ciddi .

Kuzey Afrika , Sudan allak bullak , yeni petrol yolu tamam Avrupa’ya .

Dünya böyle , ‘ madem öyle bende de böyle ‘ diyebiliyor musun , mesele bu .

Yani bizde kendi ittifaklarımızla cirit atabiliyor muyuz , yeni dünyalar kurabilme gücümüzü gösterebiliyor muyuz , kurarız kurmayız, belki eskisiyle kolkola gireriz belli mi olur yer sofralarından oy toplama yarışında siyasetçiler mi kuracak bu oyunları , zor .

Can Ataklı bu yer sofrası meselesine takmakla dolayısıyla çok haklı . Kalkın yerden , halkıda kaldırın bu çağda ayıptır ayıp . Can Ataklı Cesur bir vatansever.

Ya da sabahtan akşama öğrencilere toplu taşımada yapılan indirimi günlerdir utanmadan konuşanlar , tartışanlar mı kuracak bu oyunları ! 80 miş de 50 ye inmiş, 40 da el sıkışmış , bu da çok ayıp .

Ona da Prof. Ersan Şen son noktayı koydu , öğrencilere İstanbul gibi bir kent ulaşımı bedava sağlamalı , hiç para alınmamalı dedi . Bravo Prof. Şen yüreğine sağlık doğrusu budur. Arada böyle adamlar çıkıyorda öfkemiz diniyor , umutlanıyoruz. Prof. ersan Şen Cesur bir vatansever.

Hala utanmadan kaynak nereden diye soran bilmişler Halk Ekmeğin Arda’ya verdiği paralardan başlasın iyi kaynak , ve diğer Peşkeş A.Ş ihalelerinde sağlasınlar Allah için nerede ne kaynak var Sayın Aykut Erdoğdu , Gürsel Tekin biliyorlar zaman zaman bizlerle paylaşıyorlar eminim yardımcı olurlar.

Bir de kamu bankalarının reklam kampanyalarında ‘Star’ lara ödedikleri paralar da fena kaynak değil ….

Prof. Ersan Şen kibarlığından afiş, tanıtım , davet, çiçek gibi fuzuli harcamaları kısmalarını önerdi !

Derken ekranlara gitmesiyle dönmesi bir olan Buket Aydın Hanımefendi pek çok ünlünün manevi , tasavvufi koçu (Gülben Ergen başta ) Cemalnur Sargut

ile ‘Hiç’lik üzerine biraz şıpın işi olmuş , ayak üstü tasavvufi bir kopartma yaptı ki , dumura uğradık biz sıradan gariban Müslüman’lar bu derinlik karşısında .

Çok şık , dekolte kıyafeti , ağır makyajıyla Buket Hanım , karşısında fevkalade coşkulu Kenan Rufai çalışma ve marifetleri Japonya’ya kadar say say bitmez ve en son Nevzat Tarhan, Üsküdar üniversitesi desteğinde ‘Kerim Eğitim Sağlık Vakfı ‘ kurucusu Cemalnur Sargut , ki Müslümanların yabancı doktorlara muayene olup , kanıp oruç bozmaması hususunda ciddi uyarıları unutulur gibi değildir.

Mesela yolda olur a bir baygınlık geçirdiniz , bir doktor vatandaş size yardımcı olmaya çalıştı hemen dinini soracaksınız , eğer Müslüman değilse miktir git diyeceksiniz !

Vallahi artık bu durumu tasavvuf ehli düşünsün .

O gece bu iki güzel kadını dinleyenler, ‘Hiç’ lik gibi bir derin konuyu ‘ ben hiçim ‘ sen hiçsin’ , bana ne vurdum duymazlığı ve umursamazlığı ve yüzsüzlüğüyle karıştırıp , bu meseleyi bu kadar kısa zamanda yanlış algılayıp ‘bana neci’ yavşak olabilirler .

Demek umursamaz, işine gelmeyeni görmezden gelen medya da buradan almış taktikleri Özkök’ün günahını almışız .

Bu işleri konuşmak bu kadar kısa vakitte ekranlara sığmaz , sonra ‘Gezi’de üzerine gaz sıkılan çocuklarla gazı sıkan polisler arasında mazo-sado zevk ilişkisi kurmaya kadar gider , bunlar iyi şeyler değil.

Müslümanlar birbirlerini utandırmak için yaratılmadılar .

Yüce Rabbim biz sıradan insanlara sabır versin .

Hele durup dururken insanları nihilizme yöneltmek vallahi hangi tasavvufi akıl ben çözemedim .

Dinimizde bir başka çözülemeyen olay ise Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü, turizmci, otelci , aynı zamanda ekranların sevilen din – show programlarının sunucusu Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu .

Bunca işi arasında , ki Bilim ve Teknolojiye anlaşılan hiç sıra gelmeyecek bu kafayla , sen yeme içme halkın huzurunda 12 yaşında Artur’u durup dururken kendi aklına göre Müslüman yap !

Artur’da esprili yaşıtları gibi fırlama bir çocuk kendisine ‘Nihat’ ismini seçmiş , çocuk dalga geçti bizimki farkında değil .

Bu manzara karşısında namuslu , dürüst Müslümanlar arasında üzülenler eminim çoğunluktur bir iki itiraz dışında gereğinin yapılması için ciddi itiraz Millet Vekili Sayın Garo Paylan’dan geldi.

İşte Cumhuriyetimizin kodu budur, Müslümanların kırılan gururu , utancının hesabını milletvekilimiz Garo Paylan sordu , hepimizi temsil eden milletvekili olarak görevden kaçmadığı , haklarımı en iyi şekilde temsil ettiği için minnettarım .
El kadar çocuk çok ciddi istismar edilmiştir, darısı yurtlarda cinsel tacize uğrayan çocukların hesabının sorulmasına.

Rektör atandığını duyduğunda Sayın cumhurbaşkanına minnetlerini ifade ettikten sonra ‘Rabbim güzel hizmetler nasip etsin’ diyen Nihat Hatipoğlu şimdi Artur’u Müslüman yapıp , üstüne üstlük adını Nihat olarak değiştirince güzel hizmet etmiş mi oluyor ve bu hareketini ‘Rabbim’ nasip etti diyerek kurtaracak mı yine , göreceğiz.

Ekranlarda Haftalarca stand-up’cı niyetine program yaptırdıkları Cüppeli’de yılın miğde bulandırıcı ‘ Tükürüklü Hurma ‘ showuyla Ramazan’ da ne miğde bıraktı ne haysiyet , tükürüğünü yedirdi yahu ...

Laik geçinenlerin çok komik eğlendirici bulduğu , programlar yaptırdığı Cüppeli Lama gibi hurma tükürüp salaklara yediriyor , insaf yahu . Bu medyanın yatacak yeri yok .

Bu topraklar ne savaşlar , ne sürgünler gördü, çok acılar yaşadı insanlar , kötülerle iyiler savaştı durdu , birbirlerini korumaya kollamaya çalıştılar ama Müslüman’ları bu kadar utandıran, haysiyetleriyle oynandığı maskara oldukları böyle bir zaman oldu mu acaba ? Bizim şu an yabancı düşmana filan ihtiyacımız yok , Maaşallah içerden hallediyorlar.
Can Ataklı , Prof. Ersan Şen’in kıymeti biline .
Saygı ile Kayda Geçsin
necefugurlu@gmail.com

Etiketler
Nihat Hatipoğlu Can Ataklı Ersan Şen