Çapkınlık beka sorunu olabilir mi?

Çapkınlık kolay iş değil, yüzüne gözüne bulaştıranlar fena batıyor ve batırıyor. Hele iletişimin alıp başını gittiği, cep telefonlarıyla filimler çekilen...

Çapkınlık kolay iş değil, yüzüne gözüne bulaştıranlar fena batıyor ve batırıyor.

Hele iletişimin alıp başını gittiği, cep telefonlarıyla filimler çekilen bu çağda daha da zor .

Çapkınlık Kazonova zamanı gibi kolay değil tabii , dolaba saklan , pencereden atla , balkondan kaç paçayı kurtar artık biraz zor .

Yenimahallede bir vatandaşın başına gelenler hem güldürdü hem düşündürdü .

Adam bir hayat kadını ile anlaşıyor ve eve gidiyorlar, heyhat hayat kadının nereden bilsin tertibat aldığını , bir başka kadın adamın cinsel faaliyetleri güzelce filme alıyor , arkadaş farkında değil porno yıldızı olduğunun , sonrası tehdit, şantaj kadınlar cep telefonu cüzdanı da çalmışlar , uyudu mu uyuttukları kesin de .

Adamı sonra ailesine söylemek bir yana , görüntüleri internete de vermekle tehdit etmişler.

Çapkınlık tarihinde , hani gelmiş geçmiş en berbat oaln kimdi diye bakacak olursak bence Maharaja Bhupinder Singh Patiala en önde geleni , kendisi İngilizlerin sömürge döneminde Hindistanda her birinin başında ‘maharaja ‘ olan 562 eyaletten birinde doğuyor , bu Rajaların kimi adil yönetiyor, kimi paraları cebe indiriyor halk ne umurları kimi orta yol bulmuş geçinip gidiyorlar İngilizlerle .

Bhupinder’in davetleri , seks merakı ,sapıklıkları meşhur , yenilsin içilsin bayılıyor kendiside obur zaten , bir başka oburluğu da seks hususunda diye yazıyor tarihçiler , 500 kişilik bir Harem’i var . Belki tam aksi sorunu vardı , 500 kişilik Harem nedir öyle. Eşleri de var tabii .

Haremdekileri kadınları batı modelli giysileriyle giydirip hatta estetik ameliyatlar yaptırmasıyla da meşhur , arkadaşlarıyla birlikte yaptığı alemlerde bu kızlar eğlendiriyor , bu arada 88 çocuğu oluyor çok da ‘baba’ bir adam .

46 yaşında hayata küsüyor ve ölüyor .

Casanova , Charles II ,Lord Byron , Picasso , Kennedy tarihte çapkınlıklarıyla yerlerini almış kişiler, bizden Sultan Süleyman listeye girmeyi başarmış.

Mahidevran bir , sonra Hürrem iki , gözleri başkasını görmedi tarihçilere göre bir masal .

Lord Byron’ın ise çapkınlık alanına hem kadınlar hem erkekler giriyor . Üvey kız kardeşinden , genç kadın ve erkeklere eserlerinin hayranları baştan çıkarılmak için kuyruk oluşturmuş , bunu bile bile evlenen zengin eşleri olmuş her biri yemiş boynuzu terk edilmiş , Byron 36 yaşında sizlere ömür.

Picasso hayatında kadın olmadan tek bir gün geçirmemiş , evlenmiş fakat evlenmiş olmak sadık kalması demek değilmiş , kadınlara çok çektirmiş , ilk eşini kadın yalvar yakar olmasına rağmen yıllarca boşamamış kadın hırsından alkolik olmuş . Diğer eşleri aldatılmaktan harap olmuşlar eşlerinden Marie Teresa’nın heykelini mezarının üstüne diken Picassonun ölümünden sonra 2 eşi de intihar etmiş , annelerinin yazdıkları anılar nedeniyle 4 çocuğundan 2 si ise babalarıyla görüşmeyi sağlığında kesmişler.

Kennedy ise başağrılarına iyi geldiği için çapkınlık yaptığını söylermiş ben yazanın yalancısıyım , ve genellikle yakın çevreden Beyaz saray çalışanları , stajyerlerden sevgililer edinirmiş , ancak Marily Monroe, Marlene Dietrich ve bazı Holywood ünlülerini de unutmamak lazım .

Büyük Petro (Deli de derler ) ise genç yaşında evlendiği eşi Eudoxia’dan nefret edermiş buna rağmen 3 çocukları olmuş aptal , can sıkıcı bulduğu eşini bir manastıra kapatmış ve Katerina ile evlenmiş. Zavallı kadını 30 yıl kapalı kaldığı manastırdan torunu çıkartmış . Katerina ile mutlu beraberliğine rağmen onu da aldatmaya devam etmiş .

Çapkınlığın demokrasilerde tuzakları var , Krallar gibi ‘Ben yaptım oldu’ diyemiyorlar , son yıllarda siyasetçilerimizin başlarına gelenlere bakılırsa bu tuzakları kuranlar kimlerdi tam bilinemedi ama belkide adamlarının zaaflarının doğal sonucuydu olanlar.

Zamparalık zenginler, iş adamları, sorumlu mevkilerde bulunan devlet görevlileri , medya mensupları , ünlüler için çok riskli .

Hele evli iseler daha da riskli .

Benzincide pompacı olarak çalışan bir arkadaş istediği kadar zamparalık yapıp yakalansa ne olur , yakalanmasa ne olur , ama bunlar öyle değil , beka sorunu olabilir !

Kadınlarında kendilerini çapkın , sapkınlardn korumayı öğrenmeleri gerekiyor .

Ve tabii unutmayalım ki fakir çapkın olmaz, paralı adam ister.

Çapkınlar tavlarken ayrı masraf , ayrılırken ayrı masraf yapıyorlar , bunun altından kalkmak kolay değil görüyoruz , koskoca inşaat sektörü bile dar boğaza bu yüzden girdi , siz anlarsınız kim ! Saga Nigi ……

Peki adamlar ne yapacak Akağaları gibi oturacaklar mı ?

Eğer kendilerini kontrol edemiyorlar , kadın görünce peşinden gidiyorlarsa bu operasyon bir çözüm olabilir mi bilemem , ama kendi iradesine hükmedemeyen yönetmeye talip olmamalı , hele yakalanıp inkar etmek komikliğine asla düşmemeli , Clinton olayında olduğu gibi , velhasıl erkeklerin zaaflarını bilen bunu kullanan kadınların ise bu işten servetler , hatta statü elde ederek çıkanları var , baştan çıkaran kadınlar kadar diğer kadınların varlığına para uğruna bile bile susan eşler dahil.

Çapkınlıkları Kayda Geçirdik , Çapkınlar Zaten ödedikleri bedellerle kendilerini kayda geçirmişler , yardıma ihtiyaçları yok . Saygıya Efendim .