AK Parti CHP'yi orada da taklide başladı!

31 Mart 2019 yerel seçimleri ve 23 Haziran İstanbul Büyükşehir tekrar seçiminin ardından CHP'nin yol haritası belli olmuştu; Kılıçdaroğlu, 11 Büyükşehir...

31 Mart 2019 yerel seçimleri ve 23 Haziran İstanbul Büyükşehir tekrar seçiminin ardından CHP'nin yol haritası belli olmuştu; Kılıçdaroğlu, 11 Büyükşehir üzerinden bir başarı hikayesi yazmak ve bunu cumhurbaşkanlığı ve genel milletvekili seçiminde kaldıraç olarak kullanmak istiyordu. Nitekim bu doğrultuda CHP'li 11 Büyükşehir Belediyesi periyodik olarak biraraya gelmeye, her oturum sonrasında kamuoyuna bir açıklama yapmaya başladı. Ilk toplantıdan itibaren dayanışma içinde biraraya geliyorlar, proje paylaşımı, deneyim değiş tokuşu yapıyorlar.

CHP'li 11 Büyükşehir Belediyesi'nin İzmir ve Adana'daki toplantılarını yerinde izledim. Son derece işlevsel olduğunu gördüm. Dahası, 11 belediyenin genel sekreterleri de diyalog içinde. Eşler de dayanışmayı sürdürüyor.

ŞAŞKIN ÖRDEK KIÇIN KIÇIN YÜZERMİŞ!

Asıl anlatacağım CHP'li Büyükşehir Belediyeleri değil; CHP'nin bu çalışmasını geçenlerde taklit eden ve taklit etmeyi sürdürecek gözüken AK Parti'nin hal-i pür melali...

CHP'nin yönettiği 11 Büyükşehir Belediyesinin AK Partili 11 grup başkan vekili önceki günlerde İzmir'de AK Parti İzmir İl Başkanlığında bir araya gelerek muhalefette oldukları 11 Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını değerlendirdi ve sonuçta basına bir açıklama yaptı. Tamamen taklit kokan, hatta değil kokmak taklidin adeta sırıttığı toplantıdan sonra 11 grup başkan vekili adına AK Parti İzmir Büyükşehir Belediyesi grup başkan vekilince yapılan açıklamada CHP'li başkanlara sözde "meydan okuyoruz" ve "onları milletin huzurunda tartışmaya davet ediyoruz" deniliyor!

AK Parti grup başkan vekillerinin muhatabı CHP'nin grup başkan vekilleri... Önce bunun altını çizip bir hatırlatalım kendilerine...

11 GRUP BAŞKAN VEKİLİ HATIRLIYOR MU?

11 AK Parti grup başkan vekili CHP'nin başkanlarını topa tutarken peki örneğin bizzat Erdoğan'ın 25 yıl kendilerince yönetilen "İstanbul'a ihanet edildiğini" söylediğini hatırlıyorlar mı?

Ya genel başkanları Erdoğan'ın başta İstanbul, Ankara, Balıkesir Büyükşehir olmak üzere kaç belediye başkanını adeta kulağından tutup kenara aldığını? Onlara "istifa" suflesi yapılıp ve onlar da "kuzu kuzu" istifa ettiğinde acaba bu 11 Büyükşehir AK Parti grup başkan vekili neredeydi? O belediye başkanlarının hala neden istifa ettirilmek suretiyle görevden uzaklaştırıldığı sır. Suçları ve kabahatleri varsa neden mahkeme önüne çıkarmadınız? Yoksa durduk yerde seçilmiş başkanları neden görevden aldınız sözde istifalarla?

11 AK Partili grup başkan vekili bu hususlarda, örneğin "FETÖ borsası" gibi hususlarda ne düşünüyor?

KOMİKLİK MÜJDAT GEZEN'LERE MAHSUS SANIRDIM!

Bu sorular daha çoğaltılabilir... Ezcümle, Cumhurbaşkanı ve AK Parti genel başkanı Erdoğan'ın birçok icraatını Kılıçdaroğlu’nu takip ve taklit etmesi gibi malum grup başkan vekilleri de başka bir bağlamda taklide başvurarak komik duruma düştü!
Fesuphanallah! Oysa sanırdım ki komiklik Müjdat Gezen'lerin işi!

Etiketler
AK Parti